Tuncay Van
Büyük Kaptan
Gercekmi sakatlandi yoksa numarami yaptim.bilmiyorum.ama her sekilde kesin bir kac hafta oynamaz artik CL uctu cünkü
Kiralamaya 30 verdiler zaten o daha iyi değil mi?keşke bonservisini de bi 30-40 a alsalardı
bi 3-4 yıl bağlasaydılar işteKiralamaya 30 verdiler zaten o daha iyi değil mi?
Seneye 10 15 e bir yere satıp telafi ederlerdi… şimdi öyle bir şansları da yok… seneye de daha beter birisine basarlar parayı…bi 3-4 yıl bağlasaydılar işte
Veremez, imkansız.Beklediğimden kötü halde. Arkasında bir savunmacı olduğunda en ufak temasta yere atmaz bir oyuncu kendisini. Fiziksel güç ve yıpratıcılığını hiç göstermedi. Osimhen ile karşılaştırıyorlardı ama Dzeko katkısı verir mi soru işareti.
35 bağlandığı nerede söylendi acaba. Kendileri 18 maaş diyorlar. Haydi 21 diyenler de oldu. 5-6m menajere vs ödendiğini söyleyenler de oldu ama 35m'u ilk defa duydum.Bunu bunlara saplamış olabilirler ya. Seneye 50 gibi bir zorunlu satış çıkarsa şaşırmayın hiç mantıklı değil olm kiralık 35 milyon bağlamak. Ali bile olsa akıllıca hamle değil
Maaşı zaten 2135 bağlandığı nerede söylendi acaba. Kendileri 18 maaş diyorlar. Haydi 21 diyenler de oldu. 5-6m menajere vs ödendiğini söyleyenler de oldu ama 35m'u ilk defa duydum.
Bu adamı hayrına kiralayacaklarını düşünüyorsak yanılırız.Maaşı zaten 21
5 - 6 da menajer parası varmış
Verilecek bir sey gormediler, biz Osimhen'e verdigimiz icin verdiler.Abi bu herifte 20 milyon civarı maaş verilecek ne gördüler ben anlamadım. Osimhen'e verildi çünkü herif ligde fırtına gibiydi de bu arkadaş ne Osimhen kadar ünlü, ne onun kadar iyi topçu, çok saçma bir transfer yav