GSCimbom
Haber Fenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı
Alper Altun

HaberFenerbahçe, Jhon Durán'ı 1 Yıllığına Kiraladı Sayfa 20

Alper Altun ·

Cevap
406
Okunma
23,4K
Sayfa
20/21
Ağır psikolojik sorunları olan bir ruh hastası bu. Süper Lig'de hiç bir şekilde kırmızı kart görmüyor!

Sadettin Saran: “Jhon Duran kendini takımın önünde tutmaya başladı ve Bükreş maçına gitmeyeceğini söyledi. Bu benim için son damlaydı. Fenerbahçe’de kimse maç seçemez.”

Borre nasıl 25 dk oynamış 2 maç 11de 150 dksı var zaten

Über bir adam olsa her maç oynatırlar onu diyorum

Adamın full sezon tek performansı yok henüz, ne verir ne vermezi kestiremezi de o yüzden diyorum.

Fikir sahibi olacak kadar izlediğimi düşünüyorum arada attığı spektaküler dışında bana çok mal ve bencil izlenimi veriyordu ama hep sonradan giriyordu, kendini göstermek istediğinden olabilir.

Gerçi Ronaldo kendine oynadığı için gönderilmesini istemiş.
Hala aynı noktadayım, hele de yedek kalıp uslu durma ihtimali çok az.

Kolombiya ile dünya şampiyonluğuna gidiyor
Olm bak senin futboldan anlamadığın zaten her halinden belli.

Futbolda ana kurallardan biri şudur

Güney Amerikalı topçunun milli takım performansına aldanmayacaksın, sen hayatında 2014 Şili izledin mi mesela, 2010 Uruguay izledin mi, kendi takımlarında oynadıklarının iki katını oynuyorlar orada.

İkincisi Davinson’un yeteneği mesele değil konsantrasyonu yaprak gibiydi geçen sezon.

Olm bak senin futboldan anlamadığın zaten her halinden belli.

Futbolda ana kurallardan biri şudur

Güney Amerikalı topçunun milli takım performansına aldanmayacaksın, sen hayatında 2014 Şili izledin mi mesela, 2010 Uruguay izledin mi, kendi takımlarında oynadıklarının iki katını oynuyorlar orada.

İkincisi Davinson’un yeteneği mesele değil konsantrasyonu yaprak gibiydi geçen sezon.
Geçen sene berbattı zaten ona birşey demiyom. Duranida istediğimden degil icardi kalacağına 1 senelik gelsin. Bunlar iyisini bulamaz

Geçen sene berbattı zaten ona birşey demiyom. Duranida istediğimden degil icardi kalacağına 1 senelik gelsin. Bunlar iyisini bulamaz

Duran'la ilgili endişem şu, İcardi veya Bertuğ Yıldırım fark etmez, yani bi oyuncunun ne yapabileceğini ve ne yapamayacağını bilirsin. İcardi'nin de mesela an itibariyle ne yapıp ne yapamayacağını çok iyi biliyoruz mesela. Dk 70'ten sonra eğer maç berabere ise veya 3-0 öndeysek falan hani Osi'yi dinlendirmek için atarsın oyuna İcardi'yi şu an.

Duran ise sana yetenek setiyle çok şey vaad eden ama kişilik olarak seni tamamen yarı yolda bırakabilecek bi tip.

Haa evet bakarsın çok iyi iş yapar, gelirse tabii ki destekleyeceğiz. Ama bence bu düşük ihtimal.

Duran'la ilgili endişem şu, İcardi veya Bertuğ Yıldırım fark etmez, yani bi oyuncunun ne yapabileceğini ve ne yapamayacağını bilirsin. İcardi'nin de mesela an itibariyle ne yapıp ne yapamayacağını çok iyi biliyoruz mesela. Dk 70'ten sonra eğer maç berabere ise veya 3-0 öndeysek falan hani Osi'yi dinlendirmek için atarsın oyuna İcardi'yi şu an.

Duran ise sana yetenek setiyle çok şey vaad eden ama kişilik olarak seni tamamen yarı yolda bırakabilecek bi tip.

Haa evet bakarsın çok iyi iş yapar, gelirse tabii ki destekleyeceğiz. Ama bence bu düşük ihtimal.
ben orta sahayı daha çok düşünüyorum. Geçen sene en büyük sorun bu bolgeydi. Duran yedekte duruversin bunlar daha iyisini alsa gelmesin. U 23 ede uyuyor.

Geri
Üst Alt