Haber Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu Kovdu

Sergen yerinde olsam fakir bjk'yi sallayip fenerin basina gecerdim 🙃

Yabanci hoca gelirse, örn Terzic, yine koyariz cünkü o da tam loser hoca, son macta Dortmund ile kendi evinde sampioynlugu verdi, tam fenere layik hoca 😂

Iso kartal gelirse yine egleniriz ama puan farki daha az olur, cekismeli olur lig

Ali sergeni de yaktı puhahahahahaha şimdi o da fb yapsa bjkli tarihinden silinir can atıyordur fb'ye gitmek için ama kolay kolay gidemeyecek

United Amorim kovarsa...

United Mourinho ile anlaşırsa...

Fener Amorim getirir mi ??????? Bir serüvende onunla olur mu ?

Herkes kongreyi beklemeli diyor… o zaman kadar mhy olsun td… :)

Aslında bunların ilacı arda turan ama o gelmez… bakalım kim gelecek? Gelene göre rekabet kızışabilir…

Teknik direktörlüğü ne kadar leş oglu leş olsada hakemleri ve medyayı manipüle edip baskı yaratma konusunda iyiydi hiç top oynatmadan sadece bunlarla maç alıp yarışa dahil oldu o yüzden gitmesine sevindim birazcık, bunun kadar kahpesi gelmeyecektir en azından, gündem rahatlar azcık.

Yanılıyorsam düzeltirsiniz ama verilen tazminat harcama limite dahil diye biliyorum. Yani bir anda 13 milyon avro transfer bütçesi kaybettiler.
Geçen gün yazdım burada… Fener oyuncu almak yerine tazminat öderse daha hayırlı bir iş yapmış olur kendi adlarına diye… bence Mou kalıp tazminat yerine transfere para harcasalardı daha iyi olurdu bizim için…

Okan hocama Hoca değil deyince kendini karizmatik zannedenler oz elestiri yapsın .

Geri
Üst Alt