Fatih Kaçar
Parçalı Üye
- 9 Ağustos 2010
- 4.716
- 597
- 363
Yavşak fener kaç diyorsa x2 ile çarpın
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pandemi sonrası ts performans düşüklüğü kim sebepli acabaTas gibi bir oyuncu. Biz alsaydik niye aldik diye sorgulamazdim bu durumda.
yalı çocuğu son kumarını oynuyor. bu sene şampiyon olmazlarsa aziz'den beter bir durumda kulübü bırakıp kaçacak.
Ondan risk aliyor.
Bunlar Sampiyon olsun , UEFA bunlari 1 sene men ederse, biz 4. Yildizi taktik UEFA bize kumpas yapiyor diye söylem yapar.
Yok UEFA bunlara karsi art niyetli felan.
Ama bunlar bu senede olmasza dedigini gibi ,oralar acayip yanar ve Ali Koc kacar artik ..
Adamlar kısa vade başarı için iyi transferler yaptılar bok atmayın. Geçen sene ligin en iyi ortasahasını aldılar, 10gol10asist. 1 sene bu işi yapsa onlara yeter, şampiyon olutlarsa zaten daha iyi transferler yaparlar. 7 oyuncu almışlar 5i banko 11 oyuncusu daha 4-5 ilk 11 oyuncusu alacaklarmış. Koç akıllı işler yapıyo tabi emrebelöz mü veriyor bu aklı bilemedim. Ha şampiyon olamazlarsa Koçun ve fbnin işi biter o ayrı ama olurlar gibi görünüyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fenerin derdi hiç bir zaman avrupa olmadıki onların asıl derdi her zaman içeride şampiyonluk sayısında bizi geçmek. şampiyon olup UEFA tarafından CL ye alınmazlarsa hiç dert edeceklerini sanmıyorum.
melih gumusbicak’in sesiyle okudun mu rtas yazdigimiForumdada amma gizli fenerli varmış ha takımla dalga gecmek normal olmuş vay be