Fenerbahçe, Jose Sosa'yı Transfer Etti

ben orta saha kurgusunu merak ediyorum. Ozan yüksek ihtimal yedek kalacak. Bakalım takımda kalacak mı? Daha bakasetas deniyor. Mhy adlı şahısta yedek kalabilir

Fenerbahçe camia olarak ciddi bir kimlik bunalımında, ne maaşa ne oyuncuların nereden geldiğine, ne de takım ruhu gibi şeylere dikkat etmiyorlar. Sırf şampiyon olmak için her şeyi feda edecek kadar gözleri dönmüş bu onları daha da aşağı çekecek en ufak tökezlerse kaos başlar.

Heriflerin savunmasi les gibi hala orta saha alip kadroyu sisiriyolar.aldiklari butun oyuncularin da maliyetleri cok yuksek.Takim limitlerini falan sallayan yok.Puan silme cezasını falan gectim de yeni transferlerin lisanslarini cikarmama gibi bi ceza gelse ne bicim patlar mallar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

o değilde bilmem farkında mısınız, bu transferler aşırı normalleşti. 2000'lerde aylarca konuşulur, büyük olay olur, oyuncu ilk maçında nasıl tepki görecek diye beklenirdi.

tümer metin-emre belözoğlu aklıma gelen ilk örnekler. En son bunu gökhan gönül yaşadı. 2-3 senedir sürekli böyle değiştiren oyuncu oldu ama kimse sallamıyor.

Bu adam geçen sene ts'nin kaptanıydı hani. İnsan azıcık tepki falan bekliyor. Hele trabzon gibi şehir nasıl bu kadar uysal şaşırtıcı.

Su ana kadar harcadiklari paraya ve aldiklari oyunculara bakinca bunlardan neden bir bok olmayacagini net olarak gorebiliyoruz

sosaaaa vuruyoor ve gol oluyoor (melih gümüşbıçak sesinden) galatasaray 0 - 4 fenerbahce dk 11:red:

Can Karabacak

Bu transferin tartışılacak tek yanı maaş. sosa geçen senenin en komple orta saha oyuncusuydu. ama fb'de transfer politikası diye bir şey yok. mert hakan gibi 8-10 oynayabilen birini daha aldılar. ikisi de yüksek maaş. orta sahanın merkezi haricindeki mevkilerde bu kaliteden eser yok. taraftarları federasyonu sallamamadıkları için gaza gelmiş durumda. biz daha iyi hamleler yapsak karşılık verecek güçleri pek kalmadı. çok fena dibi görebilirler. 2 sürpriz iyi transferimize bakar

Adamlar kısa vade başarı için iyi transferler yaptılar bok atmayın. Geçen sene ligin en iyi ortasahasını aldılar, 10gol10asist. 1 sene bu işi yapsa onlara yeter, şampiyon olutlarsa zaten daha iyi transferler yaparlar. 7 oyuncu almışlar 5i banko 11 oyuncusu daha 4-5 ilk 11 oyuncusu alacaklarmış. Koç akıllı işler yapıyo tabi emrebelöz mü veriyor bu aklı bilemedim. Ha şampiyon olamazlarsa Koçun ve fbnin işi biter o ayrı ama olurlar gibi görünüyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yalı çocuğu son kumarını oynuyor. bu sene şampiyon olmazlarsa aziz'den beter bir durumda kulübü bırakıp kaçacak.

yalı çocuğu son kumarını oynuyor. bu sene şampiyon olmazlarsa aziz'den beter bir durumda kulübü bırakıp kaçacak.

Ondan risk aliyor.

Bunlar Sampiyon olsun , UEFA bunlari 1 sene men ederse, biz 4. Yildizi taktik UEFA bize kumpas yapiyor diye söylem yapar.

Yok UEFA bunlara karsi art niyetli felan.

Ama bunlar bu senede olmasza dedigini gibi ,oralar acayip yanar ve Ali Koc kacar artik ..

Forumdada amma gizli fenerli varmış ha takımla dalga gecmek normal olmuş vay be

Ondan risk aliyor.

Bunlar Sampiyon olsun , UEFA bunlari 1 sene men ederse, biz 4. Yildizi taktik UEFA bize kumpas yapiyor diye söylem yapar.

Yok UEFA bunlara karsi art niyetli felan.

Ama bunlar bu senede olmasza dedigini gibi ,oralar acayip yanar ve Ali Koc kacar artik ..

fenerin derdi hiç bir zaman avrupa olmadıki onların asıl derdi her zaman içeride şampiyonluk sayısında bizi geçmek. şampiyon olup UEFA tarafından CL ye alınmazlarsa hiç dert edeceklerini sanmıyorum.

Adamlar kısa vade başarı için iyi transferler yaptılar bok atmayın. Geçen sene ligin en iyi ortasahasını aldılar, 10gol10asist. 1 sene bu işi yapsa onlara yeter, şampiyon olutlarsa zaten daha iyi transferler yaparlar. 7 oyuncu almışlar 5i banko 11 oyuncusu daha 4-5 ilk 11 oyuncusu alacaklarmış. Koç akıllı işler yapıyo tabi emrebelöz mü veriyor bu aklı bilemedim. Ha şampiyon olamazlarsa Koçun ve fbnin işi biter o ayrı ama olurlar gibi görünüyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklisin renktas.

Caner Erkin iyi bir Transfer ve daha 32 yasinda, iyi isler yapar.
Gökhan Gönül bitti.

Mert Hakan Yandas, ben pek Anadolu Takimlarda 1 Sezon iyi oynamis oyuncunun böyle sisilimesini sevmem, bence Ozan Tufan bundan daha iyi ve yetenekli, zaten Kilo verse Ozan Avrupada oynar diye iddaa atiyorum!

Thiam bence söyle böyle bir Transfer, al sana Diagne daha cok yetenekliydi sonuc ortada.
Önce bir görelim Kasimpasadan hangi Topcu verimli olmus Istanbulda ?

Sinan Gümüs iyi bir yedek oyuncu.

Novak iyi Transfer gibi duruyor .

Soso iyi Transfer, ama Norvecli yok artik ;)

Bence FB daha iyi bir Kadro kurdu gecen sezona bakinca ama hepsi yeni Futbolcu.

Bize 2 Orta Saha sart , Seri ve Lemina yine olabilir .

fenerin derdi hiç bir zaman avrupa olmadıki onların asıl derdi her zaman içeride şampiyonluk sayısında bizi geçmek. şampiyon olup UEFA tarafından CL ye alınmazlarsa hiç dert edeceklerini sanmıyorum.

Katiliyorum.

Ondan bunlar o 28 Sampiyonluk olayini cikarttilar.
Sadece daha iyi , büyük be basarili gözükmek icin ama olmadi , yinede buna inanan cok ...
Ali Koc böyle söylemleri problemlerden baska yere yönlendirmek istiyor.

Geri
Üst Alt