Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Tam Süper lig forveti. Müthis hamle en az 18 gol 5 asssit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamada adamlarda birinin haberi cikiyor 2 gune transfer bitiyor bizde yalan hikayesine donuyor koca 1 ay gueye gueye dolandik durduk elde var sifir benim bahsettigim budurBu arada bu adamı Sorloth yerine almadılar. İlerisi için 1 tane daha forvet istiyorlar. Suarez'i ikna etmeye çalışıyorlarmış. Kısa sürede falan da saptamadılar eksiklerini, haftaya maça çıkacaklar en ihtiyaçları olan yere transfer yapamadılar. Bizden çok daha fazla saydırıyorlar şu an yönetimlerine tüm sinerjiyi bozdukları için1 yıldır Sorloth diye uğraşıyorlar
Gueye isteniyorsa uzaması gayet normal, normal şartlarda buraya getirebileceğimiz bir isim değildi zaten. Aynı mevzular, aynı muhabbetler onların taraftarı tarafından yapılıyor şu an. Sergio Oliveira'nın da adı 1 ay onlarla anıldı, resmi teklif yaptıkları söylendi ama bizimle ismi çıktı, birkaç gün sonra açıklandı. Her kulübün sunduğu şartları, planlaması farklı. Evet ben de tüm transferler kampa katılsın istiyorum ama bunu yapalım derken de gidip saçma sapan, verim alamayacağımız risk oranı yüksek futbolcular almanın anlamı yok. Belki de birkaç gün sonra Gueye yerine bekletilen birisini açıklayacağız, bilmiyoruz ki. 2. kamp dönemine kadar sakin olmak da fayda var bence.Tamada adamlarda birinin haberi cikiyor 2 gune transfer bitiyor bizde yalan hikayesine donuyor koca 1 ay gueye gueye dolandik durduk elde var sifir benim bahsettigim budur
Yok artik bu adam direkt forvet degilkiTam Süper lig forveti. Müthis hamle en az 18 gol 5 asssit
Adamin son 2 sezonu fos.valencia hızı ile is yaptivalencia kaç gol atıyosa bu da aynısı atar, kanat forvet ya da 2. forvet olur. Fiziği güclü adamlar is yapar tr de.