Fenerbahçe, Joshua King'i Transfer Etti

Tam Süper lig forveti. Müthis hamle en az 18 gol 5 asssit

Bu arada bu adamı Sorloth yerine almadılar. İlerisi için 1 tane daha forvet istiyorlar. Suarez'i ikna etmeye çalışıyorlarmış. Kısa sürede falan da saptamadılar eksiklerini, haftaya maça çıkacaklar en ihtiyaçları olan yere transfer yapamadılar. Bizden çok daha fazla saydırıyorlar şu an yönetimlerine tüm sinerjiyi bozdukları için 😄 1 yıldır Sorloth diye uğraşıyorlar
Tamada adamlarda birinin haberi cikiyor 2 gune transfer bitiyor bizde yalan hikayesine donuyor koca 1 ay gueye gueye dolandik durduk elde var sifir benim bahsettigim budur

Tamada adamlarda birinin haberi cikiyor 2 gune transfer bitiyor bizde yalan hikayesine donuyor koca 1 ay gueye gueye dolandik durduk elde var sifir benim bahsettigim budur
Gueye isteniyorsa uzaması gayet normal, normal şartlarda buraya getirebileceğimiz bir isim değildi zaten. Aynı mevzular, aynı muhabbetler onların taraftarı tarafından yapılıyor şu an. Sergio Oliveira'nın da adı 1 ay onlarla anıldı, resmi teklif yaptıkları söylendi ama bizimle ismi çıktı, birkaç gün sonra açıklandı. Her kulübün sunduğu şartları, planlaması farklı. Evet ben de tüm transferler kampa katılsın istiyorum ama bunu yapalım derken de gidip saçma sapan, verim alamayacağımız risk oranı yüksek futbolcular almanın anlamı yok. Belki de birkaç gün sonra Gueye yerine bekletilen birisini açıklayacağız, bilmiyoruz ki. 2. kamp dönemine kadar sakin olmak da fayda var bence.

Ali herkesi alıyor. Hangisi tutarsa kıvamında artık.

Bu oyuncuları gerçekten Jesus mu istiyor acaba ? Çok merak ediyorum. İlginç bir transfer politikası ya tam batacaklar yada çıkacaklar. Ortası yok.

Nötr transfer, bizim mücadeleci ligimizde görmek lazım. Çünkü o tarz bir futbolcu. Ha bize gelse hiçbir beklentim olmazdı. Hiç değilse ne alacağını bilinen bir hücum oyuncusu. Beklenenden fazlası ekstra olur.

valencia kaç gol atıyosa bu da aynısı atar, kanat forvet ya da 2. forvet olur. Fiziği güclü adamlar is yapar tr de.

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Joshua King, İstanbul’a geldi.

Herkes transfer yapıyor.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkan harika bir kaya pokemonu yakalamış. :love:

1657786111494.png

f2dc37e86ecb8d01adc35e1ba0c284621116f784_00.gif

1657786753754.png

Geri
Üst Alt