Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.874
- 43.983
- 4.333
bunun en tepe mal olanı bizim gkda 2000 kişi var diye orgazm kasıyordufb kongresi böyle mal tiplerle dolu yav![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun en tepe mal olanı bizim gkda 2000 kişi var diye orgazm kasıyordufb kongresi böyle mal tiplerle dolu yav![]()
Muazzam bir diksiyon ya
geleceğin fb başkanıTosunoğlu var.
![]()
Fenerlilerin ne kadar salak oldugunu herkes biliyor.
Fenerlilerin ne kadar salak oldugunu herkes biliyor.
Ersun yanaldan fatih terim yaratmaya calisiyorlar zaten. Adamin 1 tane kupasu var. Hamzanin bile 3 tane kupasi var
"Tüzük değişikliği olursa Adaylığımı koyacam - olmazsa 7 yıl sonra" dedigeleceğin fb başkanı
Sonra da egomaniac demek istedim diye kıvırıp dururhele "hegemonya" yerine "egeloman" demesi efsane![]()
Benim Fatih Terim dusmanligim yok. Populist takilacagim, forumda 2 3 futbol bilgisi genis olmiyan heriflerden like alacam diye futbolun dogrularini yapmakta zorluk ceken, adaletliyim diyip adaletsiz hareket eden bir herife biat etmem, kimsede kusura bakmasin.Diyorum ki Fatih Terim düsmanligina bi son versen artik
Hollanda da fenerliler vardir,onlarla bi Konus Fatih Terim hakkinda ne dusunuyorlar ettikleri hakaretleri gayet iyi biliyorsundur,ayrilmasini hatta Turk futbolundan elini cekmesini istiyorlar
Simdi bu kansizlarla nasil ayni fikirde olabilirsin renktas bi dusun