Göktuğ Çakırlar
Aslan Üye
- 19 Nisan 2013
- 9.784
- 5.233
- 1.713
Bu 11 ile simdi cekinmeye basladim iste.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.yariya icardi ile başlayacağımıza Emin misin gerçekten yoksa temenni mi ?icardiye 90 dakika güvenemiyor demekki başka türlü zaten icardinin oynamaması mümkün değil. muhtemelen 2. yarı icardiyle başlayacağız skor ne olursa olsun.ilk 45 dk için ideal bi kadro sıkıntı göremiyorum açıkçası
Berkan 6 no da oynuyor bizim icin kotu. Insallah ilk yarida isimiz bitmez.
Gördüğünüz üzere plan gayet işledi, güzel düşünceydi.Taktik tamamen fenerin skndirik ofsayt tatktiği üzerine kurulmuş. Kağıt üzerinde fena plan değil. Ev sahibi gazıyla saldıracakları ilk 15 dakikayı atlatırsak sonrasında kolay pozisyon bulabiliriz. Ama bu ilk 15 dakika ileride top tutma becerisi olmayan bir adam olması sıkıntılı. Baskıyı atlatmamızı zorlaştırabilir.Aynı zamanda Keremle Rachica'yla, arkasında stoper varken ikiye birleri yapabilir umarım Barış. Gomis totosunu dayayıp top dağıtabiliyordu.
Her şey bir yana; insanlara hayatları boyunca bazı fırsatlar gelir ve o fırsatlar belki bir kez gelir. Aydın Yılmaz bir Konyaspor deplasmanında attığı golle 10 yıl bu klüpten ekmek yedi.
Mehmet Batdal ise süper finalli senede play off ta evimizdeki maçta Trabzon'a karşı çok müsait bir pozisyonu atamadı, o maçtan sonra bitti. Onu atsa bambaşka bir kariyeri olabilirdi.
Velhasıl kelam bu fırsatı değerlendir Barış, önündeki yılları kurtar; bizleri de sevindir; hadi bakalım..
üstadım mesajını şimdi gördüm. berkan müthiş oynadı torreira'yı aratmadıRenkdas.
Hazır olmayan bir Torrerira mi
VS
Yoksa "hazır olan" bir Berkan mi
sıkıntılıyım
1 olur maç
Korkaklık bu yazık
İstifa et
bizim icardi postlarını dolaba koy usta
Cok kötü cok
Çok sinirliyim hemen istifa et
Sergio Oliveira da oynamasa Fb en az 4-0 yenerdi bu kadro ne yav böyle![]()
hem sol bek yabancı buna rağmen 4 yerli var!!!
Beğenmedim.
antu ve twitterdaki postlar bitti biraz da buradakilerine gülelim
İstifa et lan
Kanka çok sinirliyim çok korkak bu adam
ünlü oldum muhabir benden alıntı yaptı toplantıdasosyal medya
hani nerde lütfen söyleyinünlü oldum muhabir benden alıntı yaptı toplantıda
Başka bir başlıkta hocaya hakkını teslim ettim üstat.sosyal medya
Başka bir başlıkta hocaya hakkını teslim ettim üstat.
Helal olsun dersini iyi çalışmış.
Kandırıldım.