Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

icardiye 90 dakika güvenemiyor demekki başka türlü zaten icardinin oynamaması mümkün değil. muhtemelen 2. yarı icardiyle başlayacağız skor ne olursa olsun.ilk 45 dk için ideal bi kadro sıkıntı göremiyorum açıkçası
2.yariya icardi ile başlayacağımıza Emin misin gerçekten yoksa temenni mi ?

Barış Alper'i görünce pek ümidim kalmadı. Gomis Fener savunmasının ileri çıkmasını engellerdi. Barış'ın korku yaratabileceğini sanmıyorum. Berkan tercihi tartışılır ama bu kadar kritik değil.

Berkan agücü maçında rakibi savuşturunca çok övgü aldı
Ama bize bu maçta rakibi karşılayıp sonra top dağıtacak ortasaha lazım
Peşin peşin gelin üstümüze demişiz

Oyuncu degisikliginde avantaj saglar. Tek handikap Kerem ve Baris'in amansız top kayiplari. Insallah ilk gordukleri bostaki adama pas verirler

Ikinci yari Icardi girer. Kerem veya Baris'tan birisi cikar

Sorun şu Icardi ve Torreira yı maça almak için kimi çıkaracaksın.
Barış Kerem Berkan çıkmaz, şimdi ayıkla pirincin taşını.

Taktik tamamen fenerin skndirik ofsayt tatktiği üzerine kurulmuş. Kağıt üzerinde fena plan değil. Ev sahibi gazıyla saldıracakları ilk 15 dakikayı atlatırsak sonrasında kolay pozisyon bulabiliriz. Ama bu ilk 15 dakika ileride top tutma becerisi olmayan bir adam olması sıkıntılı. Baskıyı atlatmamızı zorlaştırabilir.Aynı zamanda Keremle Rachica'yla, arkasında stoper varken ikiye birleri yapabilir umarım Barış. Gomis totosunu dayayıp top dağıtabiliyordu.

Her şey bir yana; insanlara hayatları boyunca bazı fırsatlar gelir ve o fırsatlar belki bir kez gelir. Aydın Yılmaz bir Konyaspor deplasmanında attığı golle 10 yıl bu klüpten ekmek yedi.

Mehmet Batdal ise süper finalli senede play off ta evimizdeki maçta Trabzon'a karşı çok müsait bir pozisyonu atamadı, o maçtan sonra bitti. Onu atsa bambaşka bir kariyeri olabilirdi.

Velhasıl kelam bu fırsatı değerlendir Barış, önündeki yılları kurtar; bizleri de sevindir; hadi bakalım..
Gördüğünüz üzere plan gayet işledi, güzel düşünceydi.

Defans arkasına atılan her top tehlike oldu.

Geri
Üst Alt