- 18 Mayıs 2011
- 19.335
- 10.156
- 1.688
Antudakilerin feneri abartmakta üstüne yok burdakilerin de yerin dibine sokmakta üstüne yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bu EmremCok kötü cok
Sergio Oliveira da oynamasa Fb en az 4-0 yenerdi bu kadro ne yav böyle![]()
tamamUlan bu ne sacma kadro. Torreira nerde
puh abvFeneri galibiyetinden dolayi tebrik ederim
Neyi ispat ettin lan simdi
işte fbnin anasını ............ 11.
Kadrodaki bu degisiklikler ne yuzden acaba? Sampiyonluk kutlamalarindan antrenman yapamadin desen hepsi mutlaka kutlamisdir. Neden Torreira ve Icardi kesik yedi?
Surpriz yapacaksan Zaniolo nerede? Adam kadroda bile yok.
zort!korkak çıkmış okan
futbolcularımız psikolojikman defansif çıkacağız olarak hazırlayacak kendini
forvetsiz gasssaray mı olur okan efendi
Tamam biliyorum da o zamandan beri cok sey degisti. Torreira’nin oynamamasi bizim maca 1-0 geride baslamamiz gibi birsey. Bence Okan hoca nasilsa sampiyon olduk diye fantazi yapiyor.Bu fbye 3-0 çaktıgımız maçın kadrosu üstad![]()
Yenal hocam bu konu eski konu diyoruz daha kadro açıklanmadı bu kadro 3-0 yendiğimiz maçın açıklanan kadrosu sakin olTamam biliyorum da o zamandan beri cok sey degisti. Torreira’nin oynamamasi bizim maca 1-0 geride baslamamiz gibi birsey. Bence Okan hoca nasilsa sampiyon olduk diye fantazi yapiyor.
Ancak belki de kuslarin tamamen kazanmak icin oynayacagini bildigi icin yapmis olabilir. Bence bunu dusunduyse bile yanlis karar.
Tek aklima yatan Icardi ve Torreira’nin oynamak istememesi.
Haha. Dedim ben de 1 gun onceden kadro aciklama nereden cikti.Yenal hocam bu konu eski konu diyoruz daha kadro açıklanmadı bu kadro 3-0 yendiğimiz maçın açıklanan kadrosu sakin ol![]()
Hemen de hocaya salladın ama xD Hoca isterse yedek kadro ile çıksın keyif almaya bak derimHaha. Dedim ben de 1 gun onceden kadro aciklama nereden cikti.
Haha. Dedim ben de 1 gun onceden kadro aciklama nereden cikti.
Ne olursa olsun bu kuslara en ufak mutluluk haram. En kotu berabere kalmamiz lazim.Hemen de hocaya salladın ama xD Hoca isterse yedek kadro ile çıksın keyif almaya bak derimDünyanın en stressiz maçı bizim için.
...........Tamam biliyorum da o zamandan beri cok sey degisti. Torreira’nin oynamamasi bizim maca 1-0 geride baslamamiz gibi birsey. Bence Okan hoca nasilsa sampiyon olduk diye fantazi yapiyor.
Ancak belki de kuslarin tamamen kazanmak icin oynayacagini bildigi icin yapmis olabilir. Bence bunu dusunduyse bile yanlis karar.
Tek aklima yatan Icardi ve Torreira’nin oynamak istememesi.