Fenerbahçe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Antudakilerin feneri abartmakta üstüne yok burdakilerin de yerin dibine sokmakta üstüne yok.

Kadrodaki bu degisiklikler ne yuzden acaba? Sampiyonluk kutlamalarindan antrenman yapamadin desen hepsi mutlaka kutlamisdir. Neden Torreira ve Icardi kesik yedi?

Surpriz yapacaksan Zaniolo nerede? Adam kadroda bile yok.

Bu fbye 3-0 çaktıgımız maçın kadrosu üstad :D

Bu fbye 3-0 çaktıgımız maçın kadrosu üstad :D
Tamam biliyorum da o zamandan beri cok sey degisti. Torreira’nin oynamamasi bizim maca 1-0 geride baslamamiz gibi birsey. Bence Okan hoca nasilsa sampiyon olduk diye fantazi yapiyor.

Ancak belki de kuslarin tamamen kazanmak icin oynayacagini bildigi icin yapmis olabilir. Bence bunu dusunduyse bile yanlis karar.

Tek aklima yatan Icardi ve Torreira’nin oynamak istememesi.

Tamam biliyorum da o zamandan beri cok sey degisti. Torreira’nin oynamamasi bizim maca 1-0 geride baslamamiz gibi birsey. Bence Okan hoca nasilsa sampiyon olduk diye fantazi yapiyor.

Ancak belki de kuslarin tamamen kazanmak icin oynayacagini bildigi icin yapmis olabilir. Bence bunu dusunduyse bile yanlis karar.

Yenal hocam bu konu eski konu diyoruz daha kadro açıklanmadı bu kadro 3-0 yendiğimiz maçın açıklanan kadrosu sakin ol :D

...........

Geri
Üst Alt