- 12 Ocak 2013
- 52.540
- 62.362
- 4.323
çöp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi topçu
Fransa liginde hiçbir büyük, önemli maçta doğru düzgün sahneye çıkamamış. Sezon içi gel git dönemlerinde takımla birlikte düşüşe geçmiş birisi. Osimhen'in yaptığı etkiyi yapabilmesi kolay değil. Daha önce de kendisi ile ilgili sezon sezon maç maç nasıl bir etkisi olduğunu yazmıştım burada. Fransa'da yaptığı yüksek gol katkısı yanıltıyor. O gollerin dağılımı, zorluk seviyesi yüksek baskılı maçlarda ne kadar etkisi olduğu gibi noktalara değinmiştim. Osimhen kalitesinde olup da bu kadar hırslı, galibiyete aç bir futbolcu zor bulunur. Elbet çok ciddi katkısı olacaktır Fener'e ama ligi kırar demek çok farklı. Aksine ilk kırılma anında kendisinin de kırılacağını düşünüyorum. Kötü gidişatta takımı sırtlayacak birisi değil. Osimhen o agresif yapısı, iştahı, pres gücüyle takımına liderlik ediyor. Greenwood böyle bir profil değil.Artık onların da osimheni var
Çok iyi topçu
Ligi kırar maalesef
Greenwood çok üst düzey bir yetenek ama bence bu adamı yanlış yorumluyorsunuz. Skor katkısı ile sürekli medyada dillendiriliyor ama adamın skor dağılımı daha farklı şeyler söylüyor; Ligde forma giydiği 13 maç skora katkısı olmuş. 19 maçı boş geçmiş. 16 gol atmış, 4'ü Le Hevre maçı. Ortalama ve üstü takımların çoğuna karşı skor üretememiş. Hadi bu sezon...kardeşim sen hasta mısın?
adamlar greenwood alıyorsa sen de gidip brahim diaz, olmo, bruno fernandes artık kimse alacaksın diyorum.
aksi halde adamlarla yarışamazsın
gelip anlatırsınız sonra okan hoca oynatamıyor falan diye
Katılmıyorum. Gene çok abartılıyor. Dün kü Lyon maçında 1 tane terse top attı diye adamı Messi ilan etti bütün basın. Felipe Melo istisnasız her maç atıyordu o topu 2-3 kere. Ülkede fener ile alakalı her şey çok abartılıyor.Artık onların da osimheni var
Çok iyi topçu
Ligi kırar maalesef