Haber Fenerbahçe, Mason Greenwood Transferini Bitirdi

Limit yok, adamlar simdiden 3 oyuncuya 65m verdiler. Bu nasil is lan? Son 20 yiln en iyi transferini yaptilar, en kisa zamanda sakatlanir insallah.

Kahroluyorum şu başlığı gördükçe. Gidip ligin üstündeki oyuncuyu öyle böyle getirdiler.

Bizimkiler Icardi’yle devam ediyordu taraftar tepkisi olmasa.

Kahroluyorum şu başlığı gördükçe. Gidip ligin üstündeki oyuncuyu öyle böyle getirdiler.

Bizimkiler Icardi’yle devam ediyordu taraftar tepkisi olmasa.
Adam fbyi kahredecek belki,ki öyle olacak

Kimsenin istemediği adamı bol para ile aldılar.fb arabistan oldu coktandir

Her transfer yaptıklarında ağlarsak işimiz var

Okocha görmüş adamlar bunlar,greenwood anca önünden yer. Lütfen ama

Adan fbyi kahredecek belki,ki öyle olacak

Her transfer yaptıklarında ağlarsak işimiz var

Okocha görmüş adamlar bunlar,greenwood anca önünden yer. Lütfen ama
Draco abi Okocha'ya gelene kadar Anelkalar Pvhler Alexler Rvpler Naniler Carloslar adamlar her mevkide dünya yıldızı futbolcu gördü neredeyse

Ama bunun şampiyonluk tablosuna yansıması çok çok aşağıda kaldı,son 20 sezonda 3 şampiyonluk,son 30 sezonda da işte 6 şampiyonluk görebilmişler anca

Draco abi Okocha'ya gelene kadar Anelkalar Pvhler Alexler Rvpler Naniler Carloslar adamlar her mevkide dünya yıldızı futbolcu gördü neredeyse

Ama bunun şampiyonluk tablosuna yansıması çok çok aşağıda kaldı,son 20 sezonda 3 şampiyonluk,son 30 sezonda da işte 6 şampiyonluk görebilmişler anca
Okocha yetenek olarak 1 numara abi,2 ye ortegayi koyarım

3e de hojdonku ( ki bizim sictiğimiz dönemde adam tarih yazmis gercekten)

Greenwood çok iyi bi skorer kanat sadece

Anelka ise en en yıldızı

Wow 100 milyon euroyu bağlamışlar ha

Adami almalari bir basaridir, dogru. Ama öbür yandanda beklediginden az takim istemis kendisini, bunu Marsilya kendisi açikladi zaten. 5m senelik Roma, Suudi Arabistan ve Turkiye'den 10-15m arasi senelik. Bu 3 opsiyon arasindan karar verdi zaten ve öyle bakarsanda pek basari masari kalmiyor zaten. Hayvani rakamlar onlar için. Limit olsun, gelir olsun, her açidan. Fener günü kurtarmak için herseyi yapiyor, bugün yasamak için yarinlarini öldürüyor gibi. Insallah öyle olur çünkü sinirsiz para bütcesi varmis gibi karsiligi olmadan para harcamak bildigin cheat-code ile oynamak. Haksizlik.

Okocha yetenek olarak 1 numara abi,2 ye ortegayi koyarım

3e de hojdonku ( ki bizim sictiğimiz dönemde adam tarih yazmis gercekten)

Greenwood çok iyi bi skorer kanat sadece

Anelka ise en en yıldızı
Hojdonku bana ulan be dedirten tek oyuncuydu Fb'de. Diğerleri de yıldızdı tabi ama belki onlarla özleştikleri için falan çok fazla bir şey hissetmemiştim. Fb'de daha çok Türk oyuncularda Tuncay Şanlı ve yakın zamanda Ferdi çok beğendiğim isimlerdi.

40 sene bile şampiyon olsak 41. sene şampiyonluğu fenere verecek olma ihtimalimiz beni kahreder öyle bir şey :(
e bu sorunlu bir psikoloji o zaman. zira hiçbir takım sonsuza kadar şampiyon olmamazlık yaşamayacak. herkes günün birinde elbette ki şampiyon olacak. sen bundan kahır duyuyorsan, fbli'lerin hepsi el ele verip boğaz köprüsünden atlasın şu dakika. :asd:

e bu sorunlu bir psikoloji o zaman. zira hiçbir takım sonsuza kadar şampiyon olmamazlık yaşamayacak. herkes günün birinde elbette ki şampiyon olacak. sen bundan kahır duyuyorsan, fbli'lerin hepsi el ele verip boğaz köprüsünden atlasın şu dakika. :asd:
Fblilere tek transfer yeter hocam hayata dönmek için

Geri
Üst Alt