- 28 Temmuz 2011
- 9.484
- 2.367
- 1.588
Limit yok, adamlar simdiden 3 oyuncuya 65m verdiler. Bu nasil is lan? Son 20 yiln en iyi transferini yaptilar, en kisa zamanda sakatlanir insallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 20 yılın en iyi transferi derkenLimit yok, adamlar simdiden 3 oyuncuya 65m verdiler. Bu nasil is lan? Son 20 yiln en iyi transferini yaptilar, en kisa zamanda sakatlanir insallah.
Fener'in yaptigiSon 20 yılın en iyi transferi derken
Alex 20 yılı geçmiş, dolayısıyla olabilir evet ama daha performans vermedi tabi kağıt üstündeFener'in yaptigi
4 sezondur biz şampiyon oluyoruz nesine kahroluyorsun Ege abiKahroluyorum şu başlığı gördükçe. Gidip ligin üstündeki oyuncuyu öyle böyle getirdiler.
Bizimkiler Icardi’yle devam ediyordu taraftar tepkisi olmasa.
+ osimhen gibi adam var bizde.4 sezondur biz şampiyon oluyoruz nesine kahroluyorsun Ege abi
Adam fbyi kahredecek belki,ki öyle olacakKahroluyorum şu başlığı gördükçe. Gidip ligin üstündeki oyuncuyu öyle böyle getirdiler.
Bizimkiler Icardi’yle devam ediyordu taraftar tepkisi olmasa.
Draco abi Okocha'ya gelene kadar Anelkalar Pvhler Alexler Rvpler Naniler Carloslar adamlar her mevkide dünya yıldızı futbolcu gördü neredeyseAdan fbyi kahredecek belki,ki öyle olacak
Her transfer yaptıklarında ağlarsak işimiz var
Okocha görmüş adamlar bunlar,greenwood anca önünden yer. Lütfen ama
Okocha yetenek olarak 1 numara abi,2 ye ortegayi koyarımDraco abi Okocha'ya gelene kadar Anelkalar Pvhler Alexler Rvpler Naniler Carloslar adamlar her mevkide dünya yıldızı futbolcu gördü neredeyse
Ama bunun şampiyonluk tablosuna yansıması çok çok aşağıda kaldı,son 20 sezonda 3 şampiyonluk,son 30 sezonda da işte 6 şampiyonluk görebilmişler anca
Draco abi kariyer olarak baktım yetenek göreceli bir kavramOkocha yetenek olarak 1 numara abi,2 ye ortegayi koyarım
3e de hojdonku ( ki bizim sictiğimiz dönemde adam tarih yazmis gercekten)
Greenwood çok iyi bi skorer kanat sadece
Bunlar 2 senelik istatistiginde nerdeyse 20 penaltı atmış adamı dünyanın en iyi topçusu yaptığından dedim benDraco abi kariyer olarak baktım yetenek göreceli bir kavram
![]()
Mason Greenwood, Fenerbahçe'de.
Marsilya'ya 39 milyon euro bonservis + 3 milyon euro bonus ödenecek
Oyuncu ile 4 yıllık sözleşme
Yıllık net 10 milyon euro maaş
Manchester United'a ayriyeten 12.4 milyon euro'luk bir ödeme + sonraki satıştan %10 pay
(Fabrizio Romano)
4 sezondur biz şampiyon oluyoruz nesine kahroluyorsun Ege abi
Hojdonku bana ulan be dedirten tek oyuncuydu Fb'de. Diğerleri de yıldızdı tabi ama belki onlarla özleştikleri için falan çok fazla bir şey hissetmemiştim. Fb'de daha çok Türk oyuncularda Tuncay Şanlı ve yakın zamanda Ferdi çok beğendiğim isimlerdi.Okocha yetenek olarak 1 numara abi,2 ye ortegayi koyarım
3e de hojdonku ( ki bizim sictiğimiz dönemde adam tarih yazmis gercekten)
Greenwood çok iyi bi skorer kanat sadece
Anelka ise en en yıldızı
e bu sorunlu bir psikoloji o zaman. zira hiçbir takım sonsuza kadar şampiyon olmamazlık yaşamayacak. herkes günün birinde elbette ki şampiyon olacak. sen bundan kahır duyuyorsan, fbli'lerin hepsi el ele verip boğaz köprüsünden atlasın şu dakika.40 sene bile şampiyon olsak 41. sene şampiyonluğu fenere verecek olma ihtimalimiz beni kahreder öyle bir şey![]()

Fblilere tek transfer yeter hocam hayata dönmek içine bu sorunlu bir psikoloji o zaman. zira hiçbir takım sonsuza kadar şampiyon olmamazlık yaşamayacak. herkes günün birinde elbette ki şampiyon olacak. sen bundan kahır duyuyorsan, fbli'lerin hepsi el ele verip boğaz köprüsünden atlasın şu dakika.![]()
Greenwood ile bunun alakasını anlayamadım40 sene bile şampiyon olsak 41. sene şampiyonluğu fenere verecek olma ihtimalimiz beni kahreder öyle bir şey![]()