Haber Fenerbahçe, Mason Greenwood Transferini Bitirdi

Bu kim yav? Ilk 11 de baslamadigina göre heralde PTT ligden scout transferi olarak geldi.

Fransa da nispeten daha dengeli bir futbol var
Bizim lig tamamen kapanmaya döndü bütçe farkları okadar büyük ve dengesiz ki başka şansı yok rakiplerin Greenwood İngiltere ve Fransa'da ki pozitif futboldan buraya gelince patladı
Bugün kaç tane top çekti hep önünde üç kişi
Burda işi zor
Zahada gördük Zaniolo da gördük Biraz daha kafaya oynayan takımdan oyuncu almak lazim

Iyi kötü fark etmez. Asensio'nun filan rolünden çalacağını yazdığımda itiraz eden oldu ama 25 gol 15 asist yapmadikca fazla fark yaratmaz.
Fenerin akıbeti forvetlerde belli olacak.

ceza sahasına girdiğinde sağa/sola çekip, şut açısı oluşturup çok kaliteli şut çekiyor. bundan başka özelliğini göremedik şimdiye kadar. ne bir kilit pas, ne dripling, ne hat kırıcı işler. savunma katkısı da hiç yok, sahada geziyor. mental olarak da ne kadar güçlü olduğunu zaman gösterecek. elbette goller atacaktır ama şu ana kadar 50 m euroluk oyuncu değilmiş gibi bir hava verdi.

Artık onların da osimheni var

Çok iyi topçu

Ligi kırar maalesef
Fransa liginde hiçbir büyük, önemli maçta doğru düzgün sahneye çıkamamış. Sezon içi gel git dönemlerinde takımla birlikte düşüşe geçmiş birisi. Osimhen'in yaptığı etkiyi yapabilmesi kolay değil. Daha önce de kendisi ile ilgili sezon sezon maç maç nasıl bir etkisi olduğunu yazmıştım burada. Fransa'da yaptığı yüksek gol katkısı yanıltıyor. O gollerin dağılımı, zorluk seviyesi yüksek baskılı maçlarda ne kadar etkisi olduğu gibi noktalara değinmiştim. Osimhen kalitesinde olup da bu kadar hırslı, galibiyete aç bir futbolcu zor bulunur. Elbet çok ciddi katkısı olacaktır Fener'e ama ligi kırar demek çok farklı. Aksine ilk kırılma anında kendisinin de kırılacağını düşünüyorum. Kötü gidişatta takımı sırtlayacak birisi değil. Osimhen o agresif yapısı, iştahı, pres gücüyle takımına liderlik ediyor. Greenwood böyle bir profil değil.

Huyu huyundan vazgeçmiyor :)

Artık onların da osimheni var

Çok iyi topçu

Ligi kırar maalesef
Katılmıyorum. Gene çok abartılıyor. Dün kü Lyon maçında 1 tane terse top attı diye adamı Messi ilan etti bütün basın. Felipe Melo istisnasız her maç atıyordu o topu 2-3 kere. Ülkede fener ile alakalı her şey çok abartılıyor.

Geri
Üst Alt