Haber Fenerbahçe, Mason Greenwood Transferini Bitirdi

e bu sorunlu bir psikoloji o zaman. zira hiçbir takım sonsuza kadar şampiyon olmamazlık yaşamayacak. herkes günün birinde elbette ki şampiyon olacak. sen bundan kahır duyuyorsan, fbli'lerin hepsi el ele verip boğaz köprüsünden atlasın şu dakika. :asd:

Elbet bir gün Fenerbahçe şampiyon olacak da ne bileyim bu kadar hataların bariz yapılıyor olması canımı sıkıyor.

Şampiyonluk hediye ediliyor gibime geliyor diyeyim böyle daha güzel ifade etmiş olurum. Dört sene üst üste şampiyon olmuş bir takıma yakışmayan bir yönetim var bu da rakiplere umut verdi.

Ula ne adamlarsiniz transfer basarisiymis. Gidebilecegi Lig sayısı 3u geçmeyecek adamı almak mı başarı?

Bu sene osimheni almaya kalksan bakayim alabiliyor muydun hemde forvet kıtlığı her yerde ayyuka çıkmışken.

Osimhen başarısını kimse geçemez. Tarihi transfer o dur. Bu lavuga senelik 25 vericem gel yanimda takıl futbolu birak desen yine gelir zaten. Geçiniz o yüzden

İsim ve kariyer başka, sahada iş yapmak başka bir şey.

Leroy Sane bugün Greenwoodu kucağına alır kariyeriyle ismiyle ama bak göndersek mi acaba diye konuşuluyor

Elbet bir gün Fenerbahçe şampiyon olacak da ne bileyim bu kadar hataların bariz yapılıyor olması canımı sıkıyor.

Şampiyonluk hediye ediliyor gibime geliyor diyeyim böyle daha güzel ifade etmiş olurum. Dört sene üst üste şampiyon olmuş bir takıma yakışmayan bir yönetim var bu da rakiplere umut verdi.
kimseye bir şey hediye edildiği yok. şampiyon oluruz olamayız o ayrı konu.

50 green
30 gündüz
25 kerem
20 sidiki
20 nene
20 vedat
10 skri
10 brown
11 asen
10 eder
7 Musap
Alvarez kira
Kante devasa maaş
Son 12 ayda filan imza paraları + maaşlar haricinde 213 filan harcamislar + Alvarez kira var. Unuttuğum var mı bilmiyorum zira 25 tane yabancıları olmalı.
Daha bu paraları konuşanları görmedim. Varsa yoksa Galatasaray

Bunun karsilamasi biraz sönüktü, hani bunlar ölüp bitiyordu Greenwood diye? Pek birsey yoktu karsilamada

Bunun karsilamasi biraz sönüktü, hani bunlar ölüp bitiyordu Greenwood diye? Pek birsey yoktu karsilamada
Kanteye de ölüp bitiyolardi,şimdi gitsin diyolar

Transfer or....usu olmak böyle bisey

Kullan at kullan at

Bakalım bu transferde kim kimi sevecek

Geri
Üst Alt