Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı Takip Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GPaJ982WsAAql4f

Bir adam sürekli Atatürk ismini neden kullanır? Hayır bunun amacı ne? Bunun yerine güneş paneli falan yağ bari yenilenebilir enerji olarak doğaya bir katkın olsun, kulübüne bir katkın olsun. Önderimize sorsak o da "güneş paneli yaptır, salak olma" derdi. Ama işte seçim işi ve Atatürk'ün isminin yine boşa kullanılması vallahi yazık.

İzne gerek olmadan yapabilir herhalde. Stadın ismini değiştirmeyecek sadece çatıya Atatürk yazacakmış. Tamamen şov, hiç bir şeye hizmet etmeyen yine Atatürk'ün adını kullanma işi işte.
ruh hastası bu herif.

yapmaya çalıştığı iş o ama - böyle başlıyor.

6 senedir niye yazmamış.şimdi mi aklına gelmiş.

Aziz'in kaybedeceği seçime girmesi de enteresan ben hala çekilmesini bekliyorum.

Aziz alsa keske , fener gün yüzü göremez ama başkan olma gibi derdim yok ded, sadece gecmisinde yaptiklariyla övünüyor... Ali koç fark atar kaos devam eder

oy verenlerin biraz beyni varsa aliyi seçmez ama fenevlilerde beyin aramak büyük 1 hata.
Onlar bu bataklıktan anca Ali'nin parası kurtarır diye bakıyorlar el mahkum gibi biraz bir de Aziz anlaştığı hocayı kaptırmasıyla ciddi karizma çizdirdi. Aziz ilk başta gazla geliyordu ama bütün rüzgarı terse döndürdü bu mevzu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt