Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzne gerek olmadan yapabilir herhalde. Stadın ismini değiştirmeyecek sadece çatıya Atatürk yazacakmış. Tamamen şov, hiç bir şeye hizmet etmeyen yine Atatürk'ün adını kullanma işi işte.hangi izinle ?
ruh hastası bu herif.İzne gerek olmadan yapabilir herhalde. Stadın ismini değiştirmeyecek sadece çatıya Atatürk yazacakmış. Tamamen şov, hiç bir şeye hizmet etmeyen yine Atatürk'ün adını kullanma işi işte.
avatar güncellemenin vakti gelmiş gibi.Aziz alsa keske , fener gün yüzü göremez ama başkan olma gibi derdim yok ded, sadece gecmisinde yaptiklariyla övünüyor... Ali koç fark atar kaos devam eder
Hedef 25 o goremedum dahaavatar güncellemenin vakti gelmiş gibi.
Aziz'in kaybedeceği seçime girmesi de enteresan ben hala çekilmesini bekliyorum.
Onlar bu bataklıktan anca Ali'nin parası kurtarır diye bakıyorlar el mahkum gibi biraz bir de Aziz anlaştığı hocayı kaptırmasıyla ciddi karizma çizdirdi. Aziz ilk başta gazla geliyordu ama bütün rüzgarı terse döndürdü bu mevzu.oy verenlerin biraz beyni varsa aliyi seçmez ama fenevlilerde beyin aramak büyük 1 hata.