Fenerbahçe, Papiss Cisse ile Anlaşmaya Vardı

Fenerbahçe'nin Papiss Cisse ile yaptığı anlaşmanın detayları:

• 1+1 yıllık sözleşme
• Yıllık 1 milyon Euro
• 500 bin Euro imza parası

Allah'tan fbnin SD'si degilim yoksa bunlari ciddi sampiyonluk adayi yapardim.
23 24 milyon ile manyak takim kurardim.
Hadi Sosa'yi aldin, elde Ozan, Gustavo, MHY var. Sola Caner Novak
6 milyona Hauge ve Zinkernagel'i alirdim. Zinker yedek veya joker.
Kalan 18 milyon ile Brezilya'dan bir tane forvet ve kanat veya duruma gore orta saha ve kanat alirdim. Mesela Vera'yi bile alabilirlerdi. Hatta yine Hauge'nin takim arkadasi solbek de alinir. Herseye ragmen 18 miyona en az bir tanesi forvet 2 tane cok iyi oyuncu alirdim. Herhalde maaslarla birlikte 50 milyonu ziyan ettiler.
Caner'in ortalarini durdugun an kitlenen takima 50 milyon euro :)

Bu sezon maraton oldugu icin fener maraton kosucalarini transfer ediyor

Allahtan bu Fener'i aptallar ordusu yönetiyor da yoksa ellerindeki parayla cok ama cok daha iyi bir kadro kurulurdu.

O kadar transfer yaptilar, iyice toplama takim oldular. Kim niye alindi neden transfer edildi belli degil.

tek sezonluk normal transfer
parayı alıp yatacaksa güzel tabi

Gol kralı olur diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir kamyon oyuncu aldılar ama hala özellikle kapanan takımlara karşı iş yapacak kreatif oyuncuları yok.

Set oyununda Canerin doldur boşaltı dışında silahları yok.

Atak oyuncularının hepsi açık alan topçusu.

Samatta 20 maç Cisse 20 maç oynasa Cisse daha çok gol atar ama Samatta'yı parlatma hayaliyle onu oynatacaklar ve böylece ikisi de fayda etmeyecek, değersizleşecek.

Anlaşılan Koç zibidisi bu sezonu ya hep ya hiç sezonu ilan etmiş.

Bu yıl ligi alırlarsa üstüne 1 - 2 sezon daha alıp bize yetişirler.

Alamazlarsa ya da alamayacakları lig devam ederken belli olursa pılını pırtını toplayıp defolup gider.

Allahtan bu Fener'i aptallar ordusu yönetiyor da yoksa ellerindeki parayla cok ama cok daha iyi bir kadro kurulurdu.

O kadar transfer yaptilar, iyice toplama takim oldular. Kim niye alindi neden transfer edildi belli degil.

Bu kadar transfer sonunda kontra ve duran top harici tehditleri yok. 40 maçın 10-15 tanesini böyle alır, diğer maçlarda da hakemin gözünün içine bakarlar artık penaltı penaltı diye :D

saka maka iyi kadro kurdular
Ne iyi kadrosu yav milyon tane kanat oyuncusu aldılar ama iş yapacak adam yok. En iyisi Garry onu da göndermeye çalışıyorlar.
35'lik Sosa haricinde oyun kurucuları yok.
Adam akıllı 10 numaraları yok. Mert Hakan'ı şimdiden çöp ilan etmişler :asd:
15 tane transfer yaptılar bir sürü eksikleri var daha.
Bu mu iyi kadro :D

Ne iyi kadrosu yav milyon tane kanat oyuncusu aldılar ama iş yapacak adam yok. En iyisi Garry onu da göndermeye çalışıyorlar.
35'lik Sosa haricinde oyun kurucuları yok.
Adam akıllı 10 numaraları yok. Mert Hakan'ı şimdiden çöp ilan etmişler :asd:
15 tane transfer yaptılar bir sürü eksikleri var daha.
Bu mu iyi kadro :D
maalesef kendini kandirarak mutlu olmaya calisiyorsun... bizde kac tane oyun kurucu var ? Belhanda mi ? Ne yapacagi belli olmayan Feg ? Babel, Falcao, Arda 33-34 yaslarinda ve yeri geldigi zaman hepsi is yapar yasa aldanmayin.. Basaksehirin yas ortalamasina bakin. Ha sikeciler sampiyon olamazsa zarar edecekler cünkü bir-iki senelik kadro o ayri

Hersey Sampiyonluk icin ama yine hüsran be Ali ..

Penaltıları kullandırtmalarını tavsiye ederim

Ah ulan keşke öteki fosil 33luj perottiyide iteleseler keşke şöyle 3 yıllık sözleşmeyle

Geri
Üst Alt