- 26 Aralık 2008
- 9.275
- 10.706
- 2.638
Benfica gelirse Kerem'in 90+5te attığı golle elenmeleri lazım. Aksi çok da eğlenceli olmayacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamak mumkun degilmi?Tanrı neden fenere bu kadar zit anlamak mumkun değil

Televizyon yayın geliri havuzundan ekstra oluyordu sanki. Net bilgi var mı bu konuda ben de merak ediyorum. Bilen varsa aydınlatsın.Bu fener gidemezse bize şampiyonlar Ligi’nde ekstra ne kadar para gelir
36 takım sıralanıyor ilk takım 960 bin euro x36 alıyorTelevizyon yayın geliri havuzundan ekstra oluyordu sanki. Net bilgi var mı bu konuda ben de merak ediyorum. Bilen varsa aydınlatsın.
Mesela İsmail KöybaşıOlsun fenere baş mı yok![]()
Emin misin? Sanki 32 33 gibiydik. Felaket kötüyüz36 takım sıralanıyor ilk takım 960 bin euro x36 alıyor
Son takım 1 x 960 bin euro alıyor.Biz 25-30 civarı oluruz.Max 9-10 milyon euro gelir.
performans siralamasi degil yayin geliri siralamasi. orda 25-30 oluruz bisuru kucuk ulke var.Emin misin? Sanki 32 33 gibiydik. Felaket kötüyüz
Bir önceki sene 35 diyorlardı?performans siralamasi degil yayin geliri siralamasi. orda 25-30 oluruz bisuru kucuk ulke var.
bir onceki sene 32 takim vardi yav nasil 35 oluyoruz?Bir önceki sene 35 diyorlardı?
Bu hesap doğru Avrupa yayın gelirleri için.basit bir hesap yaptim. 23/24 sezonunda yayin geliri siralamasinda 32 takim arasinda 26. olmusuz. 24/25 sezonundan itibaren yayin ihalesi yenilendigi icin yayinci ulkelerin toplam yayin geliri havuzu icindeki payi bir miktar degismis olabilir ama siralamanin ayni kaldigini varsayarsak 25/26 sezonunda yayin geliri havuzunda 36 takim icinde 29. oluruz. bu durumda toplam yayin gelirinden 8/666 pay aliriz ki bu da 10.2 milyon euro yapar.
Yayın geliri olarak . %50 oradan, %50 5 yıllık sıralamadan ortalama alınıyor.Emin misin? Sanki 32 33 gibiydik. Felaket kötüyüz