Haber Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Gol dışında Cicaldau gibiydi, sahada yoktu ki o da ilk başlarda skor yapıyordu.

Attığı golde nasıl o kadar boş bırakabildiler şaşırdım.

Sahada Cicaldau vari takılırken amatör Antalya defansı sayesinde maçı kurtaran isim oldu. Skorer olmasından dolayı övmüştüm geçen hafta fakat böyle olacaksa sıkıntı yok.

Cezaalanında firsat bulduğunda değerlendiren biri ve sol ayağı iyi.onun dışında oyun içinde 0,o paralari asla etmez.skor uretemediginde bol küfür yer

Sol ayağı çok iyi ve attigi gollerde antrenmandan bile daha rahattı simdiye kadar,yarin coplenirse dursun bu yorum

İlle alınmalıydı demiyorum ama bu transferde Erden Bey' in yürüttüğü mantığı hatalı bulduğumu söylemiştim. Dinamo Moskova oyuncusu, kiralık oynadığı Feyenoord takımındaki performansı ile dikkat çekmiş 24 yaşındaki futbolcuyu, oynadığı çok az maçta biraz dikkat çekmiş 19-20 yaşında futbolcu kategorisine koymak doğru olmaz. Bu çocuk, nispeten genç ama artık 'olmuş' oyuncu gözüyle bakılarak transfer edilmeliydi; beğenmiyorsan zaten baştan ilgilenmezsin. Senelik 300-500 bin fazla maaş vermemek için bu transferden vazgeçmek prensip itibariyle yanlış bir değerlendirmedir...

Bu bakış açısıyla, belli yaşı geçmemiş yetenek tavanı yüksek oyuncu transfer etmek imkansıza yakındır; (özel durumu olmasa Tete' yi de alamazdık). Az maç oynayıp parlamış 21-22 yaşındaki bir futbolcu için istenecek yüksek bonservisi de CV si zayıf diye beğenmezsin.

Sonuç: Takımlarında muhtelif sebeplerle gözden düşmüş oyuncular için 'ölücülük' yapmak. Bu şekilde, tam takımın ihtiyaç duyduğu tipte en fazla 1-2 oyuncu için fırsat kovalamak tamam ama bütün transfer stratejisini bunun üzerine kurmak sakıncalı. Şans yardım etmese osuruktan takımın birine elenip UCL ye katılamayacaktık az daha...

Bonservis konusu halledilmişti demek istedim...

yani davinson'u getirdik pl'den 10 milyona yakın bonservis vererek herif de bi zahmet ordaki maaşına talim etti. şimdi şımanski'ye verecen 10-12 bonservis, moskova-feyenoord'da 1.250'ye oynayan herife daha hiçbişey yapmadan bi de %100 zamla maaş bağlayacan. bana çok mantıklı gelmiyor bu durum.

ha parası olan için boşa çene çalmayalım şimdi ama o kadar kaynağımız olsa ben her türlü fred'in gelmesini daha çok isterdim.

Napoli izlemeye gelmiş. feyenord sonrası almamalarinin nedeni tıpkı bizim de düşündüğümüz gibi, Hollanda liginin yumuşak savunma yapısı. Süper Lig daha sert ligdi ama bu sene sertlikten eser yok.

Umarım Rus kulübü sağlam bir sonraki satış payı koydurmustur.

Bizim sıkıntımız merkez ortasaha oraya Ndomble değilde sağlam hazır bir oyuncu alsaydık her şey tamamdı.

Dünkü maçta bu bizde olsa rahat 2-3 golü vardı

Fred ile bunu Fenere biz bulduk resmen. Bu ikisi olmasa bu kadar puan toplayamazlardı.

Bizler FB li falanca iyi oynuyor dedik diye performansını artırmış olmuyoruz. Bizim oyuncular iyi oynadığı zaman da övüyoruz, överiz. Daha doğru dürüst süre alamamış ve ne zaman hazır olacağı meçhul adamların çok daha iyi olduğunun sürekli söylenmesine gerek yok, kimin nasıl futbolcu olduğunu herkes biliyor. Çocukça tepkilerden sıkıldım, bir şey yazıyorsun ergenin biri gelip çemkiriyor. Burası GS takımını oluşturan profesyonel futbolculara tapınma platformu değil...

Geri
Üst Alt