Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.200
- 70.375
- 4.918
Latin ülkelerini karış karış geziyorum diye bizi mı yiyordu üstad?mecidiyekoy gulbag mahlesinde nerden bulacakmis latin kariyi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Latin ülkelerini karış karış geziyorum diye bizi mı yiyordu üstad?mecidiyekoy gulbag mahlesinde nerden bulacakmis latin kariyi![]()
O olay öyle değil. Bir ismin bir yerlere verilmesinin çok fazla önemi var. Her yerden silersen azalarak biter ve unutulur gider 20-30 sene içerisinde. Hayatın her yerinde görmek, maruz kalmak ile kalıcı oluyor bu devirde.Ben aldıkları kararı desteklemiyorum. Ayrıca Atatürk isminin her onune gelen binaya yola verilmeside çok saçma ve engellenmeside gerekir. Kanunlar ne der bilemiyorum. Ama günümüzde başı sıkışan Atatürk ismini öne atarak birşeyler değiştirmeye çalışması cidden çok itici
Zaten Atatürk Olimpiyat stadı varken, Ülker Atatürk stadı tamamen şovdu. Bir de daha ismi koymadan koymuş gibi yaptılar reklamı oysa daha 1 sene sonra karar verecekler falan da filan yani tamamen şov olduğu da daha net ortaya çıktı.