Fenerbahçe: "Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleştirilmiştir"

Vallahi hangi akla hizmet ile trabzon maçını İstanbul'a alırsın? Buna devlet nasıl izin veriyor anlamak güç.

Olaylar git gide büyüyecek. Önümüzdeki sezon allah korusun ölüme varan olaylar bile olabilir. Sözde 6222 var ama sadece tribünde küfür edene işliyor

bu olayların ali kocla ne alakası var tamamen tffnin sucu trabzonun istanbulda ne işi var hemde fbnin macı oldugu gün bilerek yapılıyor gibi

daşşak mı geçion 100 kişi 3 adama dalmış 100'e 100 olsa neyse. bunun da sebebi ali koç denen herifin utanmadan ortalığı germesi

Tamamen TFF'nin aptallığı başka bir şey değil. Cumartesi günü boş günken takımların maçını aynı güne koymanın hiçbir mantığı yoktu. Elbet bir yerde bir şey olacağı belliydi.

Daha kötü olaylarla karşılaşacağımızı düşünüyorum maalesef. Ali Koç sağolsun körükledi her şeyi.

1-fenerin maçı var kesişecekleri kesin
2-Bu heriflerin Istanbulla ne alakası var. Okadar ıstanbul saltanatini bitirdik diyip nefret kusup yüzsüzce gelip BURDA maç yapmaları sacmalik geliyor.
Oynama sebeplerini bilmiyorum sebebi nedir ama oynayabilirler ? sonuçta bu ülkenin takımı istediği her yerde oynayabilmeli. Ne bu nefret anlamıyorum insanlarda.

Istanbulda oynayamazlar
İstanbul, birçok şehirden gelen insanların yaşadığı kozmopolit bir yer. Her şehirden insanların bulunduğu bir metropol. Bu yüzden her takım burada kutlama yapabilir. Ha provokasyon var mı? Var. Uğraşıyorlar birbirleriyle ancak "İstanbul'da kutlamak yapmak" bu tartışmanın bir kolu olmamalı.

Geri
Üst Alt