Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Kalan Maçları! Sizce Kim Şampiyon Olur?

Ben hiç son ana kadar kovalayıp da 2. olduğumuz bir sezon hatırlamıyoruz 2000-2001 hariç.

Son 2002-2003 te sondan ikinci hafta besiktasi deplasmanda yensek son maclara 2 puan geride giriyorduk, 2004-2005 te sondan ikinci hafta deplasmanda feneri yensek son maclara 1 puan geride giriyorduk

Belki bunlar da sayilabilir iddiasi var olma adina .. Ama baya sonlara yukarida girmisken geriye dusup kaybettigimiz tek sezon 2001 dir ,dogru

2001 sezonunda bizi ic saha yikti, 3 puan farkla sampiyonlugu kacirdik , fener 17 mac 51 puan , biz ise tam 16 puan kaybi yasamisiz , daha ilk iki dakikada iki gol yedigimiz yozgat macini filan saymiyorum bile ..

Son düzenleme:
benim isyerinde bitane ezik bir besiktasli var, adam bugün yükseklerden ucuyor.
4-5 sene lige ambargo koymak mi dersiniz, bu 4-5 senenin sonunda sampiyonlar ligini almak mi var dersiniz hersey var.
Hemde bunlarin hepsini Senol Günes hocalariyla yapacaklarmis.:asd22:

Ben hiç son ana kadar kovalayıp da 2. olduğumuz bir sezon hatırlamıyoruz 2000-2001 hariç.

o sezon ankaragücü macında emre-okan'ın maçtan önce inter'e imza atması ile patladık.

zaten 30'da okan kırmızı ile atılıyor. o maç normal şartlarda her sekil bizimdi.

aziz yıldırım'ın inter menejerleri evime geldi, bende onlara emre'yi yada hakan'ı önerdim sözleri vardı, yanlıs hatırlıyorda olabilirim...

birşeyler döndü ama, ne ise artık.

imp. Aziz Yıldırım pazartesi basın toplantısı yapacakmış.

Fenerbahçe’nin kalan maçları:

Mersin İdmanyurdu --- 1

Trabzonspor (D) --- 1

Gaziantepspor --- 3

Başakşehir (D) 0

Gençlerbirliği 1

Sivasspor (D) 0

Kim şampiyon olmuş umrumda değil ikisi de birbirinden ezik ve karaktersiz takım.. Ha fener olmasa daha iyi tabi.. Benim için en önemlisi şu Sİvas Eskişehir Mersin aynı anda dibi boylasın, üçü de şike de adı geçen kulüpler ne de olsa

Son 2002-2003 te sondan ikinci hafta besiktasi deplasmanda yensek son maclara 2 puan geride giriyorduk, 2004-2005 te sondan ikinci hafta deplasmanda feneri yensek son maclara 1 puan geride giriyorduk

Belki bunlar da sayilabilir iddiasi var olma adina .. Ama baya sonlara yukarida girmisken geriye dusup kaybettigimiz tek sezon 2001 dir ,dogru

2001 sezonunda bizi ic saha yikti, 3 puan farkla sampiyonlugu kacirdik , fener 17 mac 51 puan , biz ise tam 16 puan kaybi yasamisiz , daha ilk iki dakikada iki gol yedigimiz yozgat macini filan saymiyorum bile ..

Yine 4-5 puan farkı vardı onlarda belki de daha fazla.2000-2001 tam kafa kafaya gitti.

Yine 4-5 puan farkı vardı onlarda belki de daha fazla.2000-2001 tam kafa kafaya gitti.

Evet ,2003 te 5 , 2005 te 4 puan gerideydik , ikisinde de hem deplasmanda birinde bjk yi otekinde fb yi yenmemiz gerekiyordu , ARTI son hafta da puan kaybetmeleri lazimdi , hatta 2003 te bjk nin son maci kaybetmesi lazimdi ,beraberlik bile onlara yariyordu (beraberligin yaramamasi icin bjk deplasmanda minimum 2 fark yenmemiz gerekliydi)

Kisaca bu 2 sene matematiksel olarak iddiamiz devam ediyordu son 2 haftada ama umut yok gibiydi

Ama 2001 de , son macin 30 uncu dakikasinda bile puan durumunda sampiyonuk (fakat o sezonun bir farki vardi ,ikili averaj oncesi son sezondu , ikili averaj olsa son maclar zaten formaliteydi , 0-0 ve 2-1 ile gerideydik , fakat genel averaj kurali oldugu icin sansimiz var sekilde girdik son maclara , ama yetmedi , 1-0 iken 2-0 yapacak golu kacirmisti samsun)

Fener 2-3 maçta daha puan kaybetsin ligi 3. bile bitirebilir. Beşiktaş saçmalamasın alır ligi.

Geri
Üst Alt