Fenerbahçe Yönetimi Basın Toplantısı Yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fenerbahçe Yönetimi Basın Toplantısı Başladı

Kusuruma bakma ama cevap verme ihtiyaci hissettim.. aziz yildirim diktatorluk ile yonetiyor klubunu eninde sonunda taraftarlari gerekeni yapacaktir.. Adnan baskan ise gayet demokratik bi sekilde yonetiyor GS'mizi.. ben memnunum baskanimizdan.. azizeden kivirtmaya devam etmesini ve daha buyugunu almalarini bekliyorum..:D:D

kardeş o zaman fenerbahçenin hakemlerle maç almasına federasyonu fenerasyon yapmasına kızmıcan.adnan polatı seviyorum ama masaya vurunca el değmemiş temiz bir lig istiyoruz dedirtebilen adnan polatı

Cevap: Fenerbahçe Yönetimi Basın Toplantısı Yaptı

Beter olun :D.

Şimdi BJK'de bir açıklama yapar sonra FB bir açıklama daha yapar.Birbirlerini yerler böylece :D:D:D:D.

Dedim toplantıda anons gelecek şöyle :D

Bu arada bursadan gol haberi mi var 2-2 mi 2-2 mi :D

:D :D

are you president aziz are you big president:D

Cevap: Fenerbahçe Yönetimi Basın Toplantısı Başladı

kardeş o zaman fenerbahçenin hakemlerle maç almasına federasyonu fenerasyon yapmasına kızmıcan.adnan polatı seviyorum ama masaya vurunca el değmemiş temiz bir lig istiyoruz dedirtebilen adnan polatı

bence oyle bisey yapmasina gerek yok Adnan Polat'in, cunku oyle olursa azizeden bir farki kalmaz.. turk futbolunu kaosa surukleyen, klubunu diktatorluk ile yoneten, basari gelmeyince saga sola b.k atan bir baskan istemiyorum.. federasyonun fenerbahceden yana oldugunu hic dusunmedim ama bu azizenin mac, futbolcu, hakem satin aldigini dusunuyorum.. ben neyleyim boyle basariyi.. geciniz.. :animation:

golmü oldu 2-2 mi?

sadece beşiktaş değil bursasporda açıklama yapıcaktır hatta yılmaz vural çıkıp en büyük kapakları bırakır kasımpaşa-rüştü falan da dedi azize:D

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

Şu meşhur lafı söylemediler hayret :D :D

40666122.jpg

:asd: :lol:

Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"

söyledim bi daha söylerim,

Fenerbahçe taraftarının maç sonrası sevinci ne şampiyonluk sevincidir ne de kupa sevinci.O sevinç başka bi sevinçtir işte,adı konamaz. :D

iftiracı azize bu sefer gündemi değiştiremeyeceksiniz kapak üstüne kapak yiyeceksiniz yalancı herifler, kupanın sapını aldınız saldırıyonuz oraya buraya

bide 3 yillik sampuanlik sozu vardi onuda boyle yedirirler adama.. hic bahsetmedi ama.. biz neyin ne oldugunu biliyoruz.. onlarin büyüklüğü, hicbir zaman büyük bir takim olmayi becerememektir.. :animation:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt