- 16 Haziran 2010
- 203.145
- 154.994
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan patladık habere
Yok Chobani; yok BYD; yok Gazprom. Elde var Otokoç
Nasil ikna etmislerUlan patladık habere
Gitme sana muhtacız diye bağıran taraftarı dinlemiş; demiş ki bunlar bana daha fazla muhtaç olsunlar.Nasil ikna etmisler
Ulan patladık habere
Ali Koç Başkanım yapıyor bu işi.Abi inanamiyorum nasil basariyorlar.
Ne kadar caliskan
Ne kadar ugrasan bir yonetim
Bu sponsoru nasil ikna etmisler Hasan baskan yav, olacak sey degil.
Ulan patladık habere
SAÇ Ülker oluyor diğerleri olmuyor dedi ona da.Stad isim sponsoru için diyorlardı sanırım onu 5 yıllık kırdırıp BB'den çıkmak için kullanacaklalardı.
Paranın gücü. Medya ve sosyal medya organize çalışıyor bunlardaBu ne abi twitter’da tüm time fb eurolig final tweet’leriyle dolu
gecen hafta sampiyon oldugumuzda bu kadar sevinmemistik
Bu kadar çok Fb'li hesap takip etme hocam.Bu ne abi twitter’da tüm time fb eurolig final tweet’leriyle dolu

Sen Fb haberlerini daha iyi bilirsin ne oldu onlarda imza- seçim durumu her şey normale mi döndü?Bu ne abi twitter’da tüm time fb eurolig final tweet’leriyle dolu
Eskaza alirlarsa ben ayvayi yedim 8 gun cadde yuruyusu yaparlarBu ne abi twitter’da tüm time fb eurolig final tweet’leriyle dolu
ali koc caydı sözündenSen Fb haberlerini daha iyi bilirsin ne oldu onlarda imza- seçim durumu her şey normale mi döndü?