- 31 Ağustos 2021
- 55.402
- 40.343
- 2.733
yani siyasi baskı falan söz konusuysa yapı muhabbetinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Ali koç'la beraber zaten insanları germeye,kaos çıkarmaya ve milleti birbirine düşman etmeye başlamışlardı.Kendilerine sivil toplum örgütü diyen bu topluluk ülkenin beka sorunu haline gelmişti zaten ben o zamanlardan diyordum bunlar terör örgütü diye , şimdi tasdiklemiş de oldular.Böyle şeylere yatkınlıkları,merakları vardı zaten
senin özelinde değil hocam aynı duygular bende de var fazlasıyla.
bunu böyle dillendirmeye alışmamak gerekiyor. (Fenerbahçe terör örgütü diye alışmamalı insanlar onu kastediyorum - tamda tarafları siyasete çekecek hareketler oluyor çünkü, insanlar bu ayrımı yapmayacak kadar salak - özellikle sosyal medyada)
geçen sene tezahüratımız var "hain başkanı " diye başlayan, CUK OTURUYOR çünkü sorumlu şahsı hedef alıyor - buna cevaben adamlar tüm Galatasaray camiasına terorrist dediler - inanılmaz sinirleniyordum mesela. Tezahürat diye yayıldı. Kudurtuyordu hatta beni ne zaman duysam.
fakat iş siyasi dokundurmaya gelince asla büyük bir topluluğu genelleyecek şekilde belritmek lazım. Geçmişte renklerin farketmediği durumlar net örnek olarak var.
Onu demek istedim. yoksa bunun arkasında her kimler varsa v destekleyen / sahip çıkan ...hepsinin abv.