fenerbahçe

yani siyasi baskı falan söz konusuysa yapı muhabbetinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Ali koç'la beraber zaten insanları germeye,kaos çıkarmaya ve milleti birbirine düşman etmeye başlamışlardı.Kendilerine sivil toplum örgütü diyen bu topluluk ülkenin beka sorunu haline gelmişti zaten ben o zamanlardan diyordum bunlar terör örgütü diye , şimdi tasdiklemiş de oldular.Böyle şeylere yatkınlıkları,merakları vardı zaten

senin özelinde değil hocam aynı duygular bende de var fazlasıyla.

bunu böyle dillendirmeye alışmamak gerekiyor. (Fenerbahçe terör örgütü diye alışmamalı insanlar onu kastediyorum - tamda tarafları siyasete çekecek hareketler oluyor çünkü, insanlar bu ayrımı yapmayacak kadar salak - özellikle sosyal medyada)

geçen sene tezahüratımız var "hain başkanı " diye başlayan, CUK OTURUYOR çünkü sorumlu şahsı hedef alıyor - buna cevaben adamlar tüm Galatasaray camiasına terorrist dediler - inanılmaz sinirleniyordum mesela. Tezahürat diye yayıldı. Kudurtuyordu hatta beni ne zaman duysam.

fakat iş siyasi dokundurmaya gelince asla büyük bir topluluğu genelleyecek şekilde belritmek lazım. Geçmişte renklerin farketmediği durumlar net örnek olarak var.

Onu demek istedim. yoksa bunun arkasında her kimler varsa v destekleyen / sahip çıkan ...hepsinin abv.

senin özelinde değil hocam aynı duygular bende de var fazlasıyla.

bunu böyle dillendirmeye alışmamak gerekiyor. (Fenerbahçe terör örgütü diye alışmamalı insanlar onu kastediyorum - tamda tarafları siyasete çekecek hareketler oluyor çünkü, insanlar bu ayrımı yapmayacak kadar salak - özellikle sosyal medyada)

geçen sene tezahüratımız var "hain başkanı " diye başlayan, CUK OTURUYOR çünkü sorumlu şahsı hedef alıyor - buna cevaben adamlar tüm Galatasaray camiasına terorrist dediler - inanılmaz sinirleniyordum mesela. Tezahürat diye yayıldı. Kudurtuyordu hatta beni ne zaman duysam.

fakat iş siyasi dokundurmaya gelince asla büyük bir topluluğu genelleyecek şekilde belritmek lazım. Geçmişte renklerin farketmediği durumlar net örnek olarak var.

Onu demek istedim. yoksa bunun arkasında her kimler varsa v destekleyen / sahip çıkan ...hepsinin abv.
örnek olarak şöyle o kısmı da onu geçsinler zaten.Bizim oyuncular yapmış zamanında böyle işler kulüpten bağımsız durumlar kesinlikle.Kulüp olarak bunların yaptığı şekilde hiçbir bağlantımız olmadı öyle bir durumla.Bunların farkı kulüp kararı olarak böyle bir tutuma gittiler direkt olarak.Şahıslar bağımsızdır kulüpten , bunların şahıslık bir durumu da yok

örnek olarak şöyle o kısmı da onu geçsinler zaten.Bizim oyuncular yapmış zamanında böyle işler kulüpten bağımsız durumlar kesinlikle.Kulüp olarak bunların yaptığı şekilde hiçbir bağlantımız olmadı öyle bir durumla.Bunların farkı kulüp kararı olarak böyle bir tutuma gittiler direkt olarak.Şahıslar bağımsızdır kulüpten , bunların şahıslık bir durumu da yok
katılıyorum - ben taraftarlar bunu birbirine kullanmaya alışmamalıyı önemsiyorum toplumsal etkisi olur diye, hiç lazım değil.

kulüp içi/yönetim olarak zaten tarif ediemez derecede itibarsız, yalancı ve bir noktada faşist bir kimliğe büründüler.(yani Ctesi dalga geçtiğimiz güruhu asla korumuyorum tabii ki)

bu chobani bize sponsor olsaydi ortaligi ayaga kaldirmislardi. resmi hesaptan bizi mahkemeye verdiklerine dair aciklama falan yaparlardi.

bunlarda pek gündem olmadi. algiyi cok iyi yapiyor serefsizler.

Gw7vz6OWAAA5MjM
1753697174136.webp

Kendi içlerinde Türk milliyetçilerinden tepkiler var.

Müthiş bir algı çalışması sürdürüyor adamlar. Neymiş markanın sahibi Kürt diye tepki varmış, ismi Kobani'ye benziyor diye tepki varmış bilmem neymiş. Hiç o malum röportajdan bahsetmiyorlar. Hatta hiç olmamış gibi davranıyorlar.

Ekşisözlük'e hiç güvenmem, referans da göstermem ama işin şu tarafı da bence gayet net. Şu anda Abd'de de Avrupa'da da hakim dil bu çünkü. Türkiye'yi kötüle, ilgiyi üzerine çek. Diaspora dediklerinin benzini bu.

Screenshot 2025-07-28 at 13-48-12 fenerbahçe chobani stadyumu - gündem - ekşi sözlük.webp

Lube diye bir gazetecileri var bunların yabancı asıllı muhtemelen lakin bizim kulübe ağır suclamarda bulunmuş ,ve ilginç şekilde bu kadına dava açmıyor kulup

Lube diye bir gazetecileri var bunların yabancı asıllı muhtemelen lakin bizim kulübe ağır suclamarda bulunmuş ,ve ilginç şekilde bu kadına dava açmıyor kulup

Bu açılan davaları resmi olarak duyrulmuyor. Aybaba'ya ve onun gibi başka kişilerede açılan davaları sonuçlanınca ve o kişiler ceza alınca eğer o kişiler söylediyse öğreniyoruz. Bunun iletişimi yapılmıyor resmi olarak yapılmamasını anlıyorum ama gazeteciler üzerinden yapılmalı bence.

Bu açılan davaları resmi olarak duyrulmuyor. Aybaba'ya ve onun gibi başka kişilerede açılan davaları sonuçlanınca ve o kişiler ceza alınca eğer o kişiler söylediyse öğreniyoruz. Bunun iletişimi yapılmıyor resmi olarak yapılmamasını anlıyorum ama gazeteciler üzerinden yapılmalı bence.

Bu kadına dokunamiyorlar hasan, hem yabancı hemde Türkiye de yaşamıyor muhtemelen yoksa ceza almama ihtimali yok çünkü daha oncede bize benzer suçlamaları olmuş, kulübün sessiz kalması marka adına cok utanç verici

Umarım bizim skorboardda bu kadar kötü olmaz. Genelde kulüpler aynı anda yapıyor bu işleri, muhtemelen birileri bu işe giriyor da hayırlısı

yeni çözüm süreci, bu sponsorluk ve chobaninin sahibinin açıklamaları birlikte değerlendirildiğinde bu sene fbye şampiyonluk sözü verildiğini düşünüyorum.

çözüm sürecinin en önemli yüzlerinden biri bunlar görünüyor

Geri
Üst Alt