Tedescoyu kovduklarinda adam neler diyecek acaba ayrilinca

Volkan Demirel söylentileri başlamış. Aykut tepki görünce taraftardan vazgeçtiler muht.

Volkan bi şekilde sızar bu defa içeri.

Biz frankfurt'a yenilirken sinkafli tweetler, analı bacılı entryler giriyorlar eksi'de falan. Reziller! Dün yediler zagreb'in YAPRRRAAAKKK sarması!
AHAHHAHAHAHAHAHAJAHAOÇHAHAHAHAH

"İki kontrat şeklinde değil, onların kontratı zaten yüklü"

Bu ne demek oluyor ki? Yani adam 11 milyon euro maaş alıyor kontratına göre, bir kısmı Fenerbahçe kasasından diğer kısmı Koç Holding hesabından mı ödeniyor demek istedi?

Bu UEFA kurallarına aykırı olur tabi başka birşey mi ima ediyor tam anlamadım.

"İki kontrat şeklinde değil, onların kontratı zaten yüklü"

Bu ne demek oluyor ki? Yani adam 11 milyon euro maaş alıyor kontratına göre, bir kısmı Fenerbahçe kasasından diğer kısmı Koç Holding hesabından mı ödeniyor demek istedi?

Bu UEFA kurallarına aykırı olur tabi başka birşey mi ima ediyor tam anlamadım.

Resmi maaşları + imaj hakları denilen (bizatihi Koç'un sponsorluklarından gelen) ödemeler sanırım bahsettikleri.

Aykırı dışı bir şey değil. Ancak söz konusu ödemelerin kaynağı, bizatihi eski başkanın sponsorlukları olunca, oyuncular tedirgin olmuş ve sormuşlar doğal olarak.

Koç gider ayak bombanın pimini çekip bıraktı.

1. Takımı asla güvenmediği Mourinho’ya kurdurdu.
2. Transferleri Özek yaptı ve Mourinho onayladı.
3. Zamanında yapmadığı ve aldıkları kötü olduğu için takım geri gitti*
4. CL den alacağı oyuncunun golü ile elendi. Gitti sonrasında hemen aldı (sabotaj gibi ya, orada futbolcu olduğunu düşün bunların Avrupa’da hedefi falan yok dersin direkt)
5. Hocayı kovdu CL sonrası açıklamaları nedeniyle. Kovduğu hoca, elendiği takıma gitti koşa koşa (yine futbolcu olduğunu düşün dalga mı geçiyorlar nasıl kulüp bu sirk mi der)
6. Başkanlığı kesin gibi garanti maaş dışı primler vs vaat ederek yüksek bedeller ile oyuncu aldı o isimleri gelde şimdi motive et (şakamı bu hani kesindi devam edeceği diyor herkes şu an Ederson , Asensio, Brown, Duran ve)

7 yıl başarısız olmuşsun giderken hala öğrenememiş Süper Lig için tecrübeli teknik ve fizikli takım şart.

Bana göre çok güç kaybettiler

Kostic > Brown (savunma yok çakma Köhn)
Dzeko >> Duran (set oyunu sıfıra indi)
Tadic >> Kerem (top kayıpları ve oyun aklı)
Djiku >> Ooster/ Çağler (en iyi defanslarıydı)

Amrabat >= Edson

Edson’u göremedik ama İsmail tipi biri ve temel ihtiyaçları Fred’i kesecek 8 idi almadılar. Beğenmeyip gönderdikleri Amrabat daha sert ve iyiydi hız handikapı dışında. Edson daha da ağır ve daha teknik de değil.

2023-2024’e göre

Ferdi > Kostic > Archie
Djiku > Ooster
Becao > Çağlar (sakatlanınca patladılar)
Tadic > Kerem
Dzeko > Duran
İsmail (daha geriye gitti sakatlıktan)
Szymanski > Asensio (pres gücü olmayacak)
Batshuayi > En Nesyri (geçen sezon ortada)

Bir tek

Semedo ve az buçuk Kerem’in hücum keskinliği kadar güçlendiler ama kayıpları daha fazla oyun olarak.

Şunu yapmak için hiç bir şeyden anlamamak şart.

Şu gerizekalı takım sayesinde şamp oluyoruz cimbomum rezalet maçları yerine fenerin maçlarını takip etsek daha iyi olacak gibi

Koç gider ayak bombanın pimini çekip bıraktı.

1. Takımı asla güvenmediği Mourinho’ya kurdurdu.
2. Transferleri Özek yaptı ve Mourinho onayladı.
3. Zamanında yapmadığı ve aldıkları kötü olduğu için takım geri gitti*
4. CL den alacağı oyuncunun golü ile elendi. Gitti sonrasında hemen aldı (sabotaj gibi ya, orada futbolcu olduğunu düşün bunların Avrupa’da hedefi falan yok dersin direkt)
5. Hocayı kovdu CL sonrası açıklamaları nedeniyle. Kovduğu hoca, elendiği takıma gitti koşa koşa (yine futbolcu olduğunu düşün dalga mı geçiyorlar nasıl kulüp bu sirk mi der)
6. Başkanlığı kesin gibi garanti maaş dışı primler vs vaat ederek yüksek bedeller ile oyuncu aldı o isimleri gelde şimdi motive et (şakamı bu hani kesindi devam edeceği diyor herkes şu an Ederson , Asensio, Brown, Duran ve)

7 yıl başarısız olmuşsun giderken hala öğrenememiş Süper Lig için tecrübeli teknik ve fizikli takım şart.

Bana göre çok güç kaybettiler

Kostic > Brown (savunma yok çakma Köhn)
Dzeko >> Duran (set oyunu sıfıra indi)
Tadic >> Kerem (top kayıpları ve oyun aklı)
Djiku >> Ooster/ Çağler (en iyi defanslarıydı)

Amrabat >= Edson

Edson’u göremedik ama İsmail tipi biri ve temel ihtiyaçları Fred’i kesecek 8 idi almadılar. Beğenmeyip gönderdikleri Amrabat daha sert ve iyiydi hız handikapı dışında. Edson daha da ağır ve daha teknik de değil.

2023-2024’e göre

Ferdi > Kostic > Archie
Djiku > Ooster
Becao > Çağlar (sakatlanınca patladılar)
Tadic > Kerem
Dzeko > Duran
İsmail (daha geriye gitti sakatlıktan)
Szymanski > Asensio (pres gücü olmayacak)
Batshuayi > En Nesyri (geçen sezon ortada)

Bir tek

Semedo ve az buçuk Kerem’in hücum keskinliği kadar güçlendiler ama kayıpları daha fazla oyun olarak.

Şunu yapmak için hiç bir şeyden anlamamak şart.
Her girdinde büyüktür ve küçüktür işareti kullanmaktan vazgeç

Bilemedim haberin doğruluğunu. Lakin burada asıl sorun şu olabilir Safi Kerem'in tüm maaşını ben ödeyeceğim diyordu bu mevzuata aykırı olabilir. Ben imaj hakları ile oyuncuya ekstra ödemeleri dünyanın her yerinde gördüm ama bu gene kadar hiç bir takımda oyuncunun kulüpten 0 euro para alıp tüm parasını imaj hakkı üzerinden almasını hiç hatırlamıyorum, belki orada maaşının belirli oranında gibi bir kural olabilir. Eskiden fonlar vardı oyuncuların bonservislerini alan falan daha sonra onlar bile yasaklandı sanırım.

Geçmiş olsun. Kaynağın yanlış çıkan yanlış çıkan da çok haberi var belki onlardan biridir.

Domenico Tedesco, Fenerbahçe ile yıllığı 4 milyon euro'dan 2 senelik sözleşme imzalamıştı. Fenerbahçe, Domenico Tedesco ile yollarını ayırırsa toplam 8 milyon euro ödemek zorunda. (Aydın Cingöz)

Geri
Üst Alt