- 20 Eylül 2009
- 19.048
- 17.599
- 2.773
117 milyon maaş bütçesine ek bir 9 milyon daha ha... Safi mi ödeyecek maaşı yine 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın. Adamlarda forvet yok, Kerem yerine Musaba alınalı 10 gün olmuş. Musaba çok iyi çıkıyor ama gidip Lookman'ı alıyorlar. Akıl fikirle bir izahı yok yani.Hiç ihtiyacın olmayan bölgeye yapılan transfer,takımlara yarar degil aksine zarar verir,korkan tirsan arkadaşlar sakin olsunlar önce 40 milyonu hakedecek su an fabian ruiz harici tek isim yok kanat veya os farketmez
KeremBeyler Lookman mı Sane mi?
Kardeşim ben Lang'ı mı alalım dedim. Bende Lookman istiyordum ama şartları uymadı dedim. Hayret birşeysin, transferi ben mi yapıyorum, ben miyim sorumlusu
GS yüzyılını başlatan icardi kaç yaşındaydıTutarsa fb yüzyılını başlatacak oyuncu 28 yaşında, nasıl oluyor o iş
Yaw Sadri ben Lang'ı istemedim o parayı da ben vermedim.Lang yerine lokman alınsaydı dedim bende aynı görüşteysen niye şartlar farklı diyosun ki olmadığı halde,benzermiş işte
Lookman ile icardi yi mukayese etmem geldiği dönemler baz alındığında. Kendisi mauro nun getir götürünü yapardı.GS yüzyılını başlatan icardi kaç yaşındaydı
Alıntıladığın mesaj TUTAR-SA ya kardeşim benimLookman ile icardi yi mukayese etmem geldiği dönemler baz alındığında. Kendisi mauro nun getir götürünü yapardı.
Fenerde o winner kimliği yok, adamlar bir kez şampiyon olabilmek için yüz milyon yüroları çöpe attılar şimdi lokman la mı domine edeceklermiş
Normalde ali koç isi derim buna yani,steve ve tedesco boyle saçma is yapmasıHaklısın. Adamlarda forvet yok, Kerem yerine Musaba alınalı 10 gün olmuş. Musaba çok iyi çıkıyor ama gidip Lookman'ı alıyorlar. Akıl fikirle bir izahı yok yani.
Evet madem verilecekti bende lokmana verseydik diyorumYaw Sadri ben Lang'ı istemedim o parayı da ben vermedim.
Ama bir noktayı da atlıyorsun: Lang iyi çıkmazsa zorunlu satınalma yok, yani öyle olunca cebinden sadece 2 milyon çıkıyor 30 değil.
Yaş sordun söyledim bendeAlıntıladığın mesaj TUTAR-SA ya kardeşim benim
Yaş sordun söyledim bende
Bizimkiler istese lookman bize gelirdi belli ki girmemişler ve anlaşılabilir buluyorum bunuŞimdi benim anlamadığım Osimhen lookmanı ikna etmeye çalışıyorum GS'ye gelsin diye diyordu iyi ikna etmişe benziyor arada TR'ye gel takılırız demiş herhalde.
İyi günler rtşTutarsa o da kadar büyük dönüşü olmaz diyorum kardeşim benim neyse fazla uzadı bu muhabbet teşekkürler rtaş