117 milyon maaş bütçesine ek bir 9 milyon daha ha... Safi mi ödeyecek maaşı yine 😄

Hiç ihtiyacın olmayan bölgeye yapılan transfer,takımlara yarar degil aksine zarar verir,korkan tirsan arkadaşlar sakin olsunlar önce 40 milyonu hakedecek su an fabian ruiz harici tek isim yok kanat veya os farketmez
Haklısın. Adamlarda forvet yok, Kerem yerine Musaba alınalı 10 gün olmuş. Musaba çok iyi çıkıyor ama gidip Lookman'ı alıyorlar. Akıl fikirle bir izahı yok yani.

fenere giden topçular aklen eksik varlıklardır cacık olmaz rahat olun, van persie, nani geldi sonuç?

Son düzenleme:
genduzi 30 etmez lookman 40 etmez

eee singo 30 etti de ne oldu

kaldı ki etmeseler ne olacak batıyorlar mı, harcamayı mı kesiyorlar

neyse ya kerem malının yerini 3 ay içinde lookman ile doldurdular biz 40 etmez yazarak makatsa falan kovalayalım juventus maçında lemina'nın yerine oynar dengeleri değiştirir

Kardeşim ben Lang'ı mı alalım dedim. Bende Lookman istiyordum ama şartları uymadı dedim. Hayret birşeysin, transferi ben mi yapıyorum, ben miyim sorumlusu

Lang yerine lokman alınsaydı dedim bende aynı görüşteysen niye şartlar farklı diyosun ki olmadığı halde,benzermiş işte

Lang yerine lokman alınsaydı dedim bende aynı görüşteysen niye şartlar farklı diyosun ki olmadığı halde,benzermiş işte
Yaw Sadri ben Lang'ı istemedim o parayı da ben vermedim.

Ama bir noktayı da atlıyorsun: Lang iyi çıkmazsa zorunlu satınalma yok, yani öyle olunca cebinden sadece 2 milyon çıkıyor 30 değil.

GS yüzyılını başlatan icardi kaç yaşındaydı
Lookman ile icardi yi mukayese etmem geldiği dönemler baz alındığında. Kendisi mauro nun getir götürünü yapardı.

Fenerde o winner kimliği yok, adamlar bir kez şampiyon olabilmek için yüz milyon yüroları çöpe attılar şimdi lokman la mı domine edeceklermiş

Lookman ile icardi yi mukayese etmem geldiği dönemler baz alındığında. Kendisi mauro nun getir götürünü yapardı.

Fenerde o winner kimliği yok, adamlar bir kez şampiyon olabilmek için yüz milyon yüroları çöpe attılar şimdi lokman la mı domine edeceklermiş
Alıntıladığın mesaj TUTAR-SA ya kardeşim benim

Yaş sordun söyledim bende

Haklısın. Adamlarda forvet yok, Kerem yerine Musaba alınalı 10 gün olmuş. Musaba çok iyi çıkıyor ama gidip Lookman'ı alıyorlar. Akıl fikirle bir izahı yok yani.
Normalde ali koç isi derim buna yani,steve ve tedesco boyle saçma is yapması
Maliyetleri sana zarar vermese bile takıma katkısı düşük olur cunku bunların en öncelik ihtiyacı 9 numaraydi almadılar, sonra fred tarzı genc oyuncuydu alakasız genduzi aldılar sol bek lazimdi o da yok
Yani takımında 5 6 tane kanat varken sakayi alsan dahi pratikte guclenmezsin

Yaw Sadri ben Lang'ı istemedim o parayı da ben vermedim.

Ama bir noktayı da atlıyorsun: Lang iyi çıkmazsa zorunlu satınalma yok, yani öyle olunca cebinden sadece 2 milyon çıkıyor 30 değil.
Evet madem verilecekti bende lokmana verseydik diyorum

Orası öyle de ortalamanın üstü oynarsa alırlar her halükarda,alınmaması için ciddi batırması lazım,şartları da bilmiyoruz henüz

AL-Ahli gibi oldular iyice, kante ve forvetede o genç çocuk gelirse bayağı sağlam takım olacaklar. İnanılmaz para harcıyorlar, denetleyen eden yok. Ulan zamanında barca -psg filan bile ceza filan yemişti sanki bu nasıl oluyor? Biz 40 gündür bir orta saha beklerken ve halen yeni bir transferimiz çime basmamışken, bunların fm oynar gibi, onu al, bunu gönder, şeklinde transfer yapması gerçekten sinir bozucu oluyor. Kiralıklarla beraber 40 tane filan topçu oldu sanırım, akıl almaz bir maaş ve bonservis harcaması var. Böyle bir kulüp avrupada yok, hatta araplar bile böyle fütursuzca harcamıyor artık.

Geri
Üst Alt