Haber Fenerbahçe'de 2 Futbolcu Kadro Dışı Bırakıldı!

Ben genel bir durum sandım da tartışmadan dolayı kadro dışı kalmışlar sanırım.

bitik 2 futbolcu bunlar ick'nın bize gelmediği de iyi oldu geldiği sezondan sonra iyi bir katkı veremez yedek kalırdı sonrada anadoluya geri dönerdi eğer bize gelmiş olsaydı.

Beşiktaş'a oyuncu satmazlar ayrıca İrfan en az 10 isterler Beşiktaş'ta bu parayı vermez anca Serdar azizdeki gibi açıktan 4 5 milyon İrfana biri para verirse sözleşmesini karşılıklı feshedip gider bir yere
Yoksa direk satış imkansız

Biri tekaüt cenk
Diğeri irfansız can

Bizi ilgilendiren bi durum olduğunu düşünmüyorum

irfanı bir ismail kartal randımanlı kullanabiliyordu onun dışında pek fayda sağlamadı ikisi de fenere zaten ama yerli olarak böyle eksik kalmaları güzel

Cenk'in bir önemi yok zaten ahı gitmiş vahı kalmış.

İsmail
Oğuz
Kerem

Bu üçü dışında Fb'in yerlileri oldukça vasat. Bu 3lü de kılçıksız değil elbet. Fb'de yerli kalitesi yerlerde.

2 haftaya kalmaz affederler.

Bu arada aklıma geldi de.. Fifa kadro dışı bırakmayı yasaklamamış mıydı yav? Barış Alper konusunda birileri sıkıyordu..

Cenk zaten sezon sonu futbolu birakir

Irfan ise sezon icerisinde affedilir cünkü tedesco sezonu zor tamamlar

2 haftaya kalmaz affederler.

Bu arada aklıma geldi de.. Fifa kadro dışı bırakmayı yasaklamamış mıydı yav? Barış Alper konusunda birileri sıkıyordu..
Bu konu ile ilgili pek çok kaynak bulabilirsiniz. Fifa'nın bu konuyla ilgili aldığı bir karar var. Aksi durumlar davalık süreçlere kadar uzanabiliyor.

Okan şu an İrfan’ı alma planları yapıyordur

Rez

İrfan Can 30 yaşına gelmiş yav. Vazgeçtim gelmesin.

Maaşının bir kısmını ödemek suretiyle Eyüp kiralar bunu, FB artıklarına pek hevesliler bu ara nedense?..

Geri
Üst Alt