Haber Fenerbahçe’de Domenico Tedesco ve Devin Özek Kovuldu + Seçim Kararı Alındı

Bu adam net günah keçicisi ilan edildi. Devamlı koltuğu sallantıda takılıyordu, hep politik açıklamalar yapıyordu. Adam diken üstünde ve şu kaos içerisinde teknik direktörlük yapmaya çalıştı. Yeterli/yetersiz muhabbetine girmeyeceğim hataları vs. çok var ama, bunlara fazla bir kişilik idi. Saçma sapan 2 forvetini göndermeyip veya da net bir forvet alabilseler hala iddiasını koruyor olabilirdi. Üstüne Kante peşinde koşmaları falan efsane işler. Ben takımım için transfer döneminin son gününe kadar orta saha diye bağırdım, bunlar forvetsiz kapatınca sinirim keyfe döndü. Tabiri caizse ağır felçli ve çoklu organ yetmezliği yaşayan bir kulüp. Bu şuursuzluğu kıracak ortamları da hiç olmayacak. Çünkü ruh hırs diye konuya girip en sonunda işi paraya bağlamaya çalışıyorlar. Samimi değiller, futbol affetmez.

Bu hareketle ikinciligi bile belki zora soktular ama.gerci TS de önüne gelen firsati tepiyor zorla Fenerlerini ikinci yapiyor.

Sezon sonuna kadar heralde yerli yardimci kim varsa onunla tamamlarlar, yeni sezon yeni yönetimle gidip ismail aykut volkan vari birini getirilerse hic bosuna transfer yapmasinlar. Akillari varsa yildizi parlayan bir hoca bulup getiriler, eger sallakca hareket ederlerse Mou gibi para disinda herseye doymus herseyi kazanmis bir isim getiriler, oda Süper Ligi kücümser bir halt yemeden kovulup gider.

Nuri Şahin’i getirebilirler. Tabi başkanlarının kim olacağına bağlı. Saran gibi kıytırık birisi olursa Nuri de gelmeyebilir

fener camiasinin geldigi noktada, her parasi olanin kendini bir halt zannettigi cok basli ortamda hoca kim olursa olsun ic dinamikleri bilmiyorsa kafayi yer zamanla.

Tek aday cikar diye dusunuyorum ben ya da oylesine bir rakip cikar formaliteden. Heralde o da Aydinlar olacak gibi soylentiler/konusulan o. Nasil bir profil cizer bilmem ama sanki dursun ozbek benzeri olabilir gibi beklentim var. Bundan kastim devlet ile iliskisi olan, sarandan bu konularda daha guclu, oyle bagirip cagirmayan bir profil koyabilir ortaya.

He ama beraberinde 3 temmuz muhabbetleri ozellikle bunlarin kongresinde gidisat kotu olursa konusulur. Basta Aziz konusur.

Herhangi bir sekilde Ali Koc ismi cikmasinda ortaya...

Kim olursa olsun, eger full destek alip isbasi yapamazsa 1 sezonlari daha cop olabilir. Cunku DK ve Topbasi arasi o kadar sure yok. Transfer hoca kadro olayi kolay degil.

Ek :

Bu heriler surekli hoca ve baskan ile sil bastan moduyla zaten beceremiyorlar, ayricalikla maskeleniyor beceriksizlikleri her sezon sonu ve bahaneler ucuyor her yonetimlerinde.(Gerci saran yonetimi bu konuda nispeten daha sakin davrandi ve realitede bos 1 sezon gecirdiler)

Bu mantik devam ettikce 4 sampiyonluga 6. Yildizimizi da gorurler. Bizim yonetimin TFF ve MHK olaylarinda top tufek olmasi lazim. Bunlar zaten rakip olmayi beceremiyor.

Son düzenleme:
Tedesco çöp hocaydı. Nesi iyiydi? Kıytırık penaltılar, kırmızılar olmasa 10 hafta önce gitmişti.

11-11 kazandığı maç yok, 11-10 yanıyordu hep.

Yok çok iyiydi de, iyiyse cennete gitsin. Okan Buruk eline verdi yolladı.
Katılmıyorum Mithat abi

"İyiyse cennete gitsin" diye diye saçma sapan adamlar peydah oldu rol model olarak

images-1.webp

Güzel adamdın hocam. Zaten yakışmıyordun o camiaya. Şimdi emekliliğinin tadını çıkar torun tombalak sahibi ol, göl kenarında malikane yaptır.

Tedesco super bir hoca degildi tabi ama ne kurulan takim transferler adamindi sezon basinda ne zamani vardi takimi tanimak etmek icin.mourinho ve koc yonetimi arkasindan geldi(ki ederson eminim burdan beri triplere bagladi mesela)

Devre arasinda sivadi forvet istemeyerek

Bizimkilerden bile daha beceriksiz yonetimle calisti.

Bunlara ragmen terbiyesizlik yapmadi aciklamalarinda - ya da ben okumadim/hatirlamiyorum.

Koc'un yaptigi ayni hatayi yapiyorlar. O da giderken secilmeyecegi belliyken hocayi yolladi, saran da ayni hatayi yapiyor.

Madem yonetim degisecek, neden yolluyorsun simdi- bu adamlarin kendi iclerindeki didismeler felaket.

Berbat bir hocaydi. Kovulmasi bizim icin iyi olmadi maalesef.

Ister misiniz ,koyun kitleyi ikna edemeyip gozluklu kucuk eniste baskan adayi olup kazansin?

Bu adam net günah keçicisi ilan edildi. Devamlı koltuğu sallantıda takılıyordu, hep politik açıklamalar yapıyordu. Adam diken üstünde ve şu kaos içerisinde teknik direktörlük yapmaya çalıştı. Yeterli/yetersiz muhabbetine girmeyeceğim hataları vs. çok var ama, bunlara fazla bir kişilik idi. Saçma sapan 2 forvetini göndermeyip veya da net bir forvet alabilseler hala iddiasını koruyor olabilirdi. Üstüne Kante peşinde koşmaları falan efsane işler. Ben takımım için transfer döneminin son gününe kadar orta saha diye bağırdım, bunlar forvetsiz kapatınca sinirim keyfe döndü. Tabiri caizse ağır felçli ve çoklu organ yetmezliği yaşayan bir kulüp. Bu şuursuzluğu kıracak ortamları da hiç olmayacak. Çünkü ruh hırs diye konuya girip en sonunda işi paraya bağlamaya çalışıyorlar. Samimi değiller, futbol affetmez.
Yalnız bizim 10 numara almamamız bunların forvet almaması kadar kötü. Asensio tarzı bir oyuncu nasıl bulunmaz ve de alınmaz anlam veremiyorum.Singo 10 numaradan çok daha önemlimiydi??? Bizim de çuvaldızı batırmamız kesinlikle gerekiyor.

Ulan yaprak gibi kadronuz var bi de td kovup duruyorsunuz.

Neneyle Musaba yla Sidiki yle şampiyon mu olmalıydınız da hoca değiştiriyorsunuz. Yedek olacak oyuncular bunlar bi sürü böyle çer çöp var takımınızda tek tek saymağa hacet yok.

Geri
Üst Alt