Fenerbahçe'de Fonseca Dönemi Başlıyor (Yalanlandı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bittik biz beyler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu herifin bir Bragasını hatırlıyorum, Porto'da sıçmıştı.

Roma kariyeri de rezalet.

6 milyon euro ve Tottenham teklifi ilginç herhalde ışık görüyorlar

vitor pereira porto'da 2011-2013 arası çalışıp 2 senede de şampiyon olmuş. Hemen ardından 2013 yazında fonseca gelmiş

fonseca o sene benfica'dan 15 puan falan fark yemiş. Zaten mart başı da gönderilmiş. Sonra paços'a düşüp, oradan braga ve shakthar ile tekrar yükselmiş

roma'ya gitmiş ama bence roma'da da başarısızdı

ne kesin başarılı olur denebilir, ne rezil olur denebilir. Çok fazla iniş çıkışlı kariyeri

Erollu g antep fnere k köyde saplar intikamı alır. Sezonu ismail hocayla bitirirler..

Tekrar söylüyorum burada. Yabancı herhangi bir hoca bu sistemsizlikte başarılı olamaz. Ben de isterim yabancı hocalar gelsin, taktik görelim vs. ama hayal görmeyin. Her yıl Beştepe'den gelen emirlerle yabancı sınırının değiştiği, yayıncı kuruluşun TFF'den ne kadar indirim isteyeceğinin belli olmadığı, futbolcuların löpür löpür hoca yediği yerde hiçbir yabancı hoca başarılı olamaz. En son şampiyon olan Zico da etrafında çok Brezilyalı vardı diye başarılı olabildi bunu da unutmayalım. O Brezilyalılar da Carlos, Alex gibi adamlardı yani. Kaliteli bir kadrosu vardı. Şimdi gelsin Zico ilk 5'e giremez.

Bu herifin bir Bragasını hatırlıyorum, Porto'da sıçmıştı.

Roma kariyeri de rezalet.

6 milyon euro ve Tottenham teklifi ilginç herhalde ışık görüyorlar

onun biraz menajer işi olduğunu düşünüyorum. Özellikle portekizli hocalardan her zaman şüphe ediyorum bu konuda

Paulo Fonseca Fenerbahceye gelmek icin 6 Mio. € ödeyecektir.

Tottenhami reddetim, Türkiye gelmek icin!
En büyük FB, 28 Sampiyonluklari var ondan burdayim.

Kaynak : Ali Koc Holding TV

SON DAKIKA : Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi, Portekizli teknik direktörün Fenerbahçe'yle anlaştığı iddialarını yalanladı: "Fonseca ile Fenerbahçe arasında şimdiye kadar herhangi bir görüşme olmadı."

Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi: Fenerbahçe gündemimizde yoktur.

Yalnız Ali Koç'u tebrik ederim herif 30 gündür birileriyle görüşüyor ama kimse doğru haberi veremiyor.

Leeds - Bielsa mevzusu bitti gibi duruyor, en mantıklısı onu ikna etmek olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt