Fenerbahçe'de İsmail Kartal'la Yollar Ayrıldı

Bir tane daha adayın çıkmaması da ayrı bir enteresanlık.Yalnız neyi merak ediyorum biliyormusun dünyada bir başka eşimiz benzerimiz daha varmı ,bu kadar her maç sonrası herkese sallama cüretini elinde bulunduran yönetici güruhu?
tek adamlık mantalitesi işte . tarihte örnekleride var. yakınımızda da var.

şelale gibi üyelik prosedürünü kolaylaştırıp kendi fanatik gruplarını oluşturdular yıllarca... bunların ikiside patlama noktasına geldi ve gerçekten şiddet moduna erişecek - göreceksin haftaya.

bu bizim açımızdan rekabet değildir - spor açısından kanserdir.

o değil de hala morinhoya ismaili tercih edenler var

mourinho lan bu boru mu

bazen bizim ülkeyi anlamıyorum

biz aynı durumda olsak ve başkanımız mourinho getirse kesinlikle sevinirim ben

Sözleşmesi bitmişti zaten kovuldu demek yanlış olabilir

tek adamlık mantalitesi işte . tarihte örnekleride var. yakınımızda da var.

şelale gibi üyelik prosedürünü kolaylaştırıp kendi fanatik gruplarını oluşturdular yıllarca... bunların ikiside patlama noktasına geldi ve gerçekten şiddet moduna erişecek - göreceksin haftaya.

bu bizim açımızdan rekabet değildir - spor açısından kanserdir.
Basınında sadece bu olaya hizmet etmesi resmen akuta çeviriyor.

mourinho lan bu boru mu

Mourinho'nun Roma dönemi oynattığı futbol iyi değildi. Ondan önceki dönemde de keza öyle. Oynattığı futbol ligden ziyade turnuvalara uygun. İsmail'den iyidir genel olarak o başka.

mourinho lan bu boru mu

Morinho nun ismi kalmış, 2024 model Fatih Terim olur, ben açıkçası çok sevindim. İsmail bu ligi bilen hocaydı, yabancı bir hoca zaten ligin dinamiğini öğrenene kadar fb çok puan kaybeder ha bizde çok kaybederiz o ayrı, bu sene geçen yılki gibi 90 puanlar olmaz. Morinhoya sabredemeyeceklerini bildiğim için sevindim. Tazminatını alır kaçar 3-4 aya

rekkor puan toplayan adami kovmuslar yoksa bu puanlari onun toplamadigini mi düsünüyorsunuz?🤣🤣🤣🤣

Mourinho'nun Roma dönemi oynattığı futbol iyi değildi. Ondan önceki dönemde de keza öyle. Oynattığı futbol ligden ziyade turnuvalara uygun. İsmail'den iyidir genel olarak o başka.

mourinho para için geliyorsa takımın ağzına sıçar gider

ama burayı yeniden bir challenge olarak görüyorsa bence sorun çıkarır bu herif

biraz fazla gömülüyor

mourinho lan bu boru mu

Ben rahatladım şahsen İsmail gidince. Mou da olsan bu ülkede yabancı hoca iş yapmıyor.

mourinho para için geliyorsa takımın ağzına sıçar gider

ama burayı yeniden bir challenge olarak görüyorsa bence sorun çıkarır bu herif

biraz fazla gömülüyor
Oynattığı futbol ile bilmiyorum. De Rossi mesela daha iyiydi ondan. Bu kadar bütçem olsa TD için Mourinho'ya gitmezdim herhalde. Küçümseme değilde lig maratonuna uygun olmadığını düşünüyor çoğu kişi.

Oynattığı futbol ile bilmiyorum. De Rossi mesela daha iyiydi ondan. Bu kadar bütçem olsa TD için Mourinho'ya gitmezdim herhalde. Küçümseme değilde lig maratonuna uygun olmadığını düşünüyor çoğu kişi.

o bütçeyle gideceğim dediğin hocalar gelmez buraya zaten

mourinho düşüşte olduğu için geliyor zaten

muhtemelen kloppun kazandığı kadar parayı kazanacak herif burada ama aynı parayı versen klopp gelmez buraya

başarılı olur olmaz öngörmek zor tabi de başarısız 10 sezonun arkasından bu tür bir girişim gerekirdi bence

bizi düşünsek mesela

aynı şey bizde olsa biz de ya fatih hocaya giderdik ya da böyle bir isme

Geri
Üst Alt