Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanıma dokunuyor ya ... cumhuriyetin son kalesiymişmiş ...harbi kırmızıya büründüm şu cümlede yemin ederim sinirden.Zamanında Muriqi’yi kimin kardeşi bunlara ikna etmiş ona da bir baksınlar. Ulan bunlar şikeden aklanmak için kucaklarına binerken orayı burayı boykot ettik diye kaç sene metro kapattı adamlar, şimdi son kale olmuşlar. Peh
zaten oraya mesaj veriyorlar. tff de hakemlerine talimat vermiştir puan kaybettirmek için. maksat şımarık çocuk fenerin gönlü olsun da çekilmesin ligden.Karar için maçın bitmesini beklerler bunlar, bizim maçta puan kaybedilirse diye haha
5 Yıldır sorduğum soru...Onu bunu gectim koca koc ailesinden biri cikip sen ne yapmaya calisiyorsun, bizim gelirlerimizi baltaliyorsun deyip bir osmanli tokati vuramiyormu?
Niye desin?Onu bunu gectim koca koc ailesinden biri cikip sen ne yapmaya calisiyorsun, bizim gelirlerimizi baltaliyorsun deyip bir osmanli tokati vuramiyormu?
Bizim macin sonucunu bekliyorlar, ilk yari 3:0 de kapatirsak ani bir karala kongre iptal olurPek takip edemedim, s.kt.r oldular mı renkdaslar?
Hayatımda hiç fener kongresi izlemedim izleyeni de aklı selim gözle bakmam daha mühim işlerim var