Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Okuduklarıma bakarsak ergenlerin osbir ayini gibi bir kongre gerçekleşiyor galiba.

Bosuna yukarda yazmadim Hitler Jugend böyle olustu, adam resmen örgüt kurma pesinde, elinde taraftari var onla herkesi tehtit ediyor. Oy verdirmem yada kirar asarim. Devlet biran buna bir engel koyup cümle aleme mesaj vermek icin havasini yerle bir etmeli

Bunlar bütün sınırları aştılar gerçekten.
Yakında ailelerindeki kadınları peşkeş çekerler haklı çıkmak için.
Frenleri tam patlamış.
Aspor hadi neyse TRT sporun bu iğrençliği vermesi nedir Hacı ya

Savcilar nerede yaw? Adam acik acik tehdit ediyor her seyi söylüyor hic birsey yapamiyorlar 😂

Zamanında Muriqi’yi kimin kardeşi bunlara ikna etmiş ona da bir baksınlar. Ulan bunlar şikeden aklanmak için kucaklarına binerken orayı burayı boykot ettik diye kaç sene metro kapattı adamlar, şimdi son kale olmuşlar. Peh
kanıma dokunuyor ya ... cumhuriyetin son kalesiymişmiş ...harbi kırmızıya büründüm şu cümlede yemin ederim sinirden.

Onu bunu gectim koca koc ailesinden biri cikip sen ne yapmaya calisiyorsun, bizim gelirlerimizi baltaliyorsun deyip bir osmanli tokati vuramiyormu?

20:00'de burayı kitleyip maçımıza odaklanalım.

Fenerbahçe ile aramızda 100 sene medeniyet ve vizyon farkı mevcut.

Aynı klasmanda değiliz. Bu sezon da şampiyon olacağız ve iyice uzaklaşacaklar bizden.

Onu bunu gectim koca koc ailesinden biri cikip sen ne yapmaya calisiyorsun, bizim gelirlerimizi baltaliyorsun deyip bir osmanli tokati vuramiyormu?
5 Yıldır sorduğum soru...

muhtemelen "delirdi delirdi napalım" diyorlar . diğer kardeşi amerika'dan geri getirmediler mi zaten holding başına bu geçmesin diye ?

Açık açık erdeni tehdit etti
Hem iş olarak hem can güvenliği olarak

Rambo okan denen deli bile bi anda albayrağın dibinde bitebilmişti bişey yapabilirdi

Yarın bir gün erdene bişi yapmaz umarım birisi

Ülkenin kanseridir bunlar, bunlar yüzünden insanlar birbirine bir şey yapsa sen nasıl yatacaksın geceleri kOÇ ????

Oyur başarısızlığını kabul et, sen Türkiye Cumhuriyeti’ nde nasıl böyle konuşabiliyorsun ? Nasıl tehdit ediyorsun ? Bu nedir ya ?

Bunların toplantıları iyice sapkın tarikat ayinlerine döndü. Yakında elinde meşaleler ile cadı avı da yaparlar

Geri
Üst Alt