Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Galatasaray divan kurulu bunun eniştesi olacak o herife divanda çıkıp haddinizi bilin diyemiyor mu abi bu herifi atın üyelikten ya. Defolsun gitsin yiğeninin yanında dursun.

kanıma dokunuyor ya ... cumhuriyetin son kalesiymişmiş ...harbi kırmızıya büründüm şu cümlede yemin ederim sinirden.
Aileden aldığı güçle milleti ekmeğiyle falan tehdit ediyor. Millete benim yanımdaysanız iş yaparım değilseniz işinizi bozarım diyor. Anadolu kulüplerini(Jk dahil) böyle salıncağına bindirmiş işte. Bizim yönetime başta Erden Timur’a sahip çıkmamız, bu herifinde hapise gönderilmesi lazım

Ne kadar boş ve anlamsız konuşuyor. Millet de bir şey söylüyormuş gibi dinliyor.

Son düzenleme:
Galatasaray divan kurulu bunun eniştesi olacak o herife divanda çıkıp haddinizi bilin diyemiyor mu abi bu herifi atın üyelikten ya. Defolsun gitsin yiğeninin yanında dursun.
O adam gs li falan da değil kesin. malum holding burda da bir adamımız olsun demiştir

Bu adamın söylediklerinin ülkeyi karıştırmak amacli olduğunu düşünüyo herkes dimi?
Bende soruyorum iktidar adalet nerde? Bunlara musade edenler neden sorgulanmiyo. Yada nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Kime guveniyo? Bunlara birileri garanti mi verdi? Biz aynısını yapsak bizim başımıza polis üşüşür dimi. İlginç. Sorgulanması gereken çok şey var

erden_timur_duyarli_olmaya_devam_etmeliyiz_h8144_de7d8.jpg

24 Ekim 2022

Adalet arayanlar, idealist insanlar hiçbir şeyden korkmaz. Farklı farklı tehditler gönderiliyor. Onlardan da korkmuyoruz.

Bu bir kurgu. Bu kurguyu yapanları biliyoruz. Bunu onların başına yıkmasını biliriz.

GALATASARAY SPORTİF A.Ş. BAŞKAN VEKİLİ ERDEN TİMUR

Nefret, kin, tehdit, yalan, haksızlık, şike, teşvik, rüşvet, fitne, toplumu kışkırtma, harama el uzatma vs. her hücresi ile şer odağı haline gelmiş bu camia bugün kapatılsa ülke rahatlar diye boşuna demiyoruz.
Kapatılsa anında ülke genelinde +5 IQ yükselişi de gerçekleşir.

Bu adamın söylediklerinin ülkeyi karıştırmak amacli olduğunu düşünüyo herkes dimi?
Bende soruyorum iktidar adalet nerde? Bunlara musade edenler neden sorgulanmiyo. Yada nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Kime guveniyo? Bunlara birileri garanti mi verdi? Biz aynısını yapsak bizim başımıza polis üşüşür dimi. İlginç. Sorgulanması gereken çok şey var
Bu holding derin yerlerden güç alıyor orası belli

Ülkenin kanseridir bunlar, bunlar yüzünden insanlar birbirine bir şey yapsa sen nasıl yatacaksın geceleri kOÇ ????

Oyur başarısızlığını kabul et, sen Türkiye Cumhuriyeti’ nde nasıl böyle konuşabiliyorsun ? Nasıl tehdit ediyorsun ? Bu nedir ya ?
Mışıl mışıl yatar hemde. Bu tip karun gibi zengin ailelerin umrunda olmaz kime ne olmuş, ne zarar gelmiş, biri mi ölmüş falan varsa yoksa bildikleri para, kazanç vs. Gelsin de ne şekilde gelirse gelsin. Zihniyetleri bozuk.

Bunlarla ilgilenecek olan spor, adalet ve içişleri bakanları oy peşindeydi en son

Geri
Üst Alt