Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aileden aldığı güçle milleti ekmeğiyle falan tehdit ediyor. Millete benim yanımdaysanız iş yaparım değilseniz işinizi bozarım diyor. Anadolu kulüplerini(Jk dahil) böyle salıncağına bindirmiş işte. Bizim yönetime başta Erden Timur’a sahip çıkmamız, bu herifinde hapise gönderilmesi lazımkanıma dokunuyor ya ... cumhuriyetin son kalesiymişmiş ...harbi kırmızıya büründüm şu cümlede yemin ederim sinirden.
Bunların orucu kabul mu olur. Attıkları yalanlarla ve yaptıkları düşmanlıklarla hepsinin orucu bozuldu zatenNiye iftar arası verdiler ki? Sanki oruç tutuluyor Kadıköy’de, orada yaşamasak yiyeceğiz.
O adam gs li falan da değil kesin. malum holding burda da bir adamımız olsun demiştirGalatasaray divan kurulu bunun eniştesi olacak o herife divanda çıkıp haddinizi bilin diyemiyor mu abi bu herifi atın üyelikten ya. Defolsun gitsin yiğeninin yanında dursun.
Kapatılsa anında ülke genelinde +5 IQ yükselişi de gerçekleşir.Nefret, kin, tehdit, yalan, haksızlık, şike, teşvik, rüşvet, fitne, toplumu kışkırtma, harama el uzatma vs. her hücresi ile şer odağı haline gelmiş bu camia bugün kapatılsa ülke rahatlar diye boşuna demiyoruz.
Bu holding derin yerlerden güç alıyor orası belliBu adamın söylediklerinin ülkeyi karıştırmak amacli olduğunu düşünüyo herkes dimi?
Bende soruyorum iktidar adalet nerde? Bunlara musade edenler neden sorgulanmiyo. Yada nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Kime guveniyo? Bunlara birileri garanti mi verdi? Biz aynısını yapsak bizim başımıza polis üşüşür dimi. İlginç. Sorgulanması gereken çok şey var
Amaç o ya. Sırf biz uefa kupasıyla güçlenmeyelim diye Galatasaray markasını kullanamadık bunun yüzünden.O adam gs li falan da değil kesin. malum holding burda da bir adamımız olsun demiştir
Mışıl mışıl yatar hemde. Bu tip karun gibi zengin ailelerin umrunda olmaz kime ne olmuş, ne zarar gelmiş, biri mi ölmüş falan varsa yoksa bildikleri para, kazanç vs. Gelsin de ne şekilde gelirse gelsin. Zihniyetleri bozuk.Ülkenin kanseridir bunlar, bunlar yüzünden insanlar birbirine bir şey yapsa sen nasıl yatacaksın geceleri kOÇ ????
Oyur başarısızlığını kabul et, sen Türkiye Cumhuriyeti’ nde nasıl böyle konuşabiliyorsun ? Nasıl tehdit ediyorsun ? Bu nedir ya ?
Bunlarla ilgilenecek olan spor, adalet ve içişleri bakanları oy peşindeydi en sonBu adamın söylediklerinin ülkeyi karıştırmak amacli olduğunu düşünüyo herkes dimi?
Bende soruyorum iktidar adalet nerde? Bunlara musade edenler neden sorgulanmiyo. Yada nasıl bu kadar rahat olabiliyor? Kime guveniyo? Bunlara birileri garanti mi verdi? Biz aynısını yapsak bizim başımıza polis üşüşür dimi. İlginç. Sorgulanması gereken çok şey var