Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Süper kupa camiamıza hayırlı olsun madem maça çıkmıyorlar , biz de bu arayı değerlendirip rams parkta kendi aramızda antrenman maçı yapalım ardından da süper kupa töreni.
Sokaktan 11 kişi bulup fener forması giydirip maç yapip da..sk geçelim sonra da kupayı alalim daha zevkli olur 😀😀

Opsiyon opsiyon diye saydırıp durmuş ama kimse de demiyor ki bu opsiyonlar ne için diye. Yahu arkadaş bu seçenekleri hangi sorunu çözmek için üretmeye çalışıyorsunuz? Seneye kupaya katılmamak da bir opsiyon demiş. Mesela bu hareketle Fener'i nasıl ve hangi sorunlardan korumuş, savunmuş oluyorsunuz? Yazık koskoca camiayı ne hallere düşürdü

Ben yöneticilerimizin yerinde olsam çıkar karşımıza çıkacak cesaretiniz yok diye açıklama yapardım

Baslik gaza getirdi

Fenerli twitter trolleri tag acmislar agliyolar

Bu arada kesin cekldiler mi?

Urfaya uçak bileti alan taraftarlarımıza yazık, zararlarını bu ali y.koç karşılasın madem, yok öyle ben oynamıyom demek, hesabını vereceksin.

Ligden çekilebiliriz söylemine inanılması korkunç. Hayır olası çekilmeleri sonrasında ne ile karşılaşacaklarının farkında değiller herhalde, o kadar basit mi?

Çok komik bir camia ya valla dalga bile gecesim yok utanıyorum sadece

Bunlar tam olarak neden kupa maçına çıkmıyor? :D

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Ali herkesi doğum gününü kutlasınlar diye topladı. Arkadaşı falan da yok bu şımarık herifin herhalde.

Şimdi de şey çıktı, siz çok iyi biliyorsunuz neler çektiğimizi ama işinize gelmiyor diyorlar. Ne oldu lan diyorsun, 2006'dan beri sürekli eziliyorlarmış, herkes bunlara düşmanmış, Trabzonlular biz yenince seviniyorlarmış bunlara yenilince oyuncularını linç ediyorlarmış... Abi siz ne anlatıyorsunuz ya. Birisi ortaya bir şey atıyor yüzbinler peşinden gidiyor. En ufak bir sorgulama, soru sorma yok. Hatta o birisi Ercanlar gibi anne babasının bile ciddiye almayacağı bir tip bile olsa bu böyle. Hem şöyle büyüğüz böyle büyüğüz diyorlar hem de her gün yeni bir mağduriyet uyduruyorlar.

Mağduriyet dili ve edebiyatı spor kulübü.

Geri
Üst Alt