Fenerbahçe'de Karar Günü: 'Ligden Çekilme' Rafa Kaldırıldı & Süper Kupa Maçına Yabancı Hakem İstendi

Çok hayatindan bezmis sekilde bakiyor bu arada. Kimseye cana yakinlik yok, kimseye dogru dürüst gülümseme yok, ya azarliyor, ya diktator gibi ders vermeye çalisiyor ya agliyor. Hiçmi bir pozitif havasi olmaz.

Ben eminim, bu adam depresyonda.

Fenerlileri dinledim. Ali Koç a çok kızıyorlar. 30000 kişi toplayıp hiç bir karar verememiş.

Bir kac gün sonra mac var oynanip oynanmayacagi belli degil bu herifler gercekten cok acayip yaw shshssh
Fenerbahçe, Süper Kupa'ya çıkıp çıkılmayacağının oylamaya sunulacağını açıkladı!

İlk opsiyon: Maça çıkmamak
İkinci opsiyon: U19 ile maça çıkmak

Oylama bitti.

Ali Koç: “Süper kupa maçına çıkmama kararı aldık.”
Bu kismi gayet net aslinda...gerçekten hiç bir sayfada paylasilmayan ama çok açik ve net bir karar verilmis diyor.

Ben anlamadim, bunlar Super Kupa'ya çikmiyacaz diye karar vermedilermi? Hiç bir yerdede konusulmuyor, ben mi yanlis anladim?
Yetki almış sadece. Baktılar tff ertelemiyor bunlarında götu yemeyecek bize karşı oynamayı o zaman da diyecek ki maça çıkmıyoruz.

Bu sefer yetkiyi aldığı için taraftarda bir şey diyemeyecek.

Şu anda alınan karar yok.

Bu kismi gayet net aslinda...gerçekten hiç bir sayfada paylasilmayan ama çok açik ve net bir karar verilmis diyor.
Pek dogru degil. Toplantidan sonra aciklama yayinladilar:

Ileri bir tarihe ertelenmedigi ve yabanci hakem atanmadigi takdirde cikmayacagiz dediler

Pek dogru degil. Toplantidan sonra aciklama yayinladilar:

Ileri bir tarihe ertelenmedigi ve yabanci hakem atanmadigi takdirde cikmayacagiz dediler
O KAP aciklamasinda hangi yetkilerin verildigi bir aciklama.

Toplantida oylama yapildi ve cogunluk ; Galatasaray ile maca cikmak istemiyoruz dendi. Sonra da Ali Koc Super Kupa macina cikmayacagiz dedi.

Isin komik yani, camiadan gelen seslere bakinca hem Galatasaray hemde Trabzonspor ile mac yapmak istemiyorlar. Bu ne aga? Defolun gidin ulkeden o zaman? Takim begendiremiyoruz heriflere tek basina cikip oynayin o zaman , hepsi deli lan bunlarin.

Maç keşke oynansa, çok ara vermiş olacağız diğer türlü. Fb o arada 2 maç yapmış olacak. Maç yapmamak bize yaramıyor.

Irfan ve Oosterwelde 1 mac almislar, digerlerine ceza yok

ts 6 mac saha kapatma

Bu Fener kongresinin hala bunu ciddiye alması çok enteresan, kendi kendine tiyatro oynuyor bu mallar da eşlik ediyor, çok ciddiyetsiz bir camia..

Geri
Üst Alt