Hamdi Coban
Kırmızı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.099
- 1.341
- 998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben anlamadim, bunlar Super Kupa'ya çikmiyacaz diye karar vermedilermi? Hiç bir yerdede konusulmuyor, ben mi yanlis anladim?Fenerlileri dinledim. Ali Koç a çok kızıyorlar. 30000 kişi toplayıp hiç bir karar verememiş.
Bir kac gün sonra mac var oynanip oynanmayacagi belli degil bu herifler gercekten cok acayip yaw shshsshBen anlamadim, bunlar Super Kupa'ya çikmiyacaz diye karar vermedilermi? Hiç bir yerdede konusulmuyor, ben mi yanlis anladim?
Bir kac gün sonra mac var oynanip oynanmayacagi belli degil bu herifler gercekten cok acayip yaw shshssh
Bu kismi gayet net aslinda...gerçekten hiç bir sayfada paylasilmayan ama çok açik ve net bir karar verilmis diyor.Fenerbahçe, Süper Kupa'ya çıkıp çıkılmayacağının oylamaya sunulacağını açıkladı!
İlk opsiyon: Maça çıkmamak
İkinci opsiyon: U19 ile maça çıkmak
Oylama bitti.
Ali Koç: “Süper kupa maçına çıkmama kararı aldık.”
Yetki almış sadece. Baktılar tff ertelemiyor bunlarında götu yemeyecek bize karşı oynamayı o zaman da diyecek ki maça çıkmıyoruz.Ben anlamadim, bunlar Super Kupa'ya çikmiyacaz diye karar vermedilermi? Hiç bir yerdede konusulmuyor, ben mi yanlis anladim?
Pek dogru degil. Toplantidan sonra aciklama yayinladilar:Bu kismi gayet net aslinda...gerçekten hiç bir sayfada paylasilmayan ama çok açik ve net bir karar verilmis diyor.
O KAP aciklamasinda hangi yetkilerin verildigi bir aciklama.Pek dogru degil. Toplantidan sonra aciklama yayinladilar:
Ileri bir tarihe ertelenmedigi ve yabanci hakem atanmadigi takdirde cikmayacagiz dediler
şaka gibi herif
Ve o iki kriterde söz konusu olmadigindan çikmayacaklar yani. Çok ilginç isler.Pek dogru degil. Toplantidan sonra aciklama yayinladilar:
Ileri bir tarihe ertelenmedigi ve yabanci hakem atanmadigi takdirde cikmayacagiz dediler
Taraftar kendiside R yapti orda, bakti Ali Koç sinirli sinirli döndü, basladi 'arkandayiz'aÇok sinirli. En ufak eleştiriye soruya gelemiyor. Divan kurulunda ikidir yaşlı amcaları azarladı. Taraftara cevap verecekken kameraları gördü hemen R yaptı.
Ligden çekilme bitti. Maça da çıkacaklar eşek gibi. Ama istediklerini aldılar sonunda. Ceza meza yok.Ben anlamadim, bunlar Super Kupa'ya çikmiyacaz diye karar vermedilermi? Hiç bir yerdede konusulmuyor, ben mi yanlis anladim?