Fenerbahçe'den 5 Yıldızlı Forma Açıklaması!

Saçma sapan ben yaptım oldu diyerek paraların üstüne çökmeye çalışıyorlar
Bunların gizli niyeti şampiyonluk sayısına göre dağıtılan yayın gelirlerinden çok daha fazla pay almak
Kulübün uyanık olması ve oldu bittiye izin vermemesi lazım
Bu sadece şekilsel bir 5 yıldız koyacağız muhabbeti değil
Sadece bununla da kalmıyor 59 dan itibaren şampiyonluklarinin sayılmadığı her yil için tffden tazminat talep ediyorlar. Türk milleti olarak bunlarin 500 milyon Euro'luk borçlarını sırtımıza alalim kapatalım istiyorlar planlari bu şekilde. Tff ile burada sıkıntıya düşüyorlar yoksa çoktan şu mevcut konjonktür de saydirirlardi teneke kupalarını.

Fark iyice açıldığı için pastada paylari küçülecek Bu sene yine bu konuyu gündemden düşürmeyecekler. Saçma şekilde bu saçma salak 3 takımlı liglerden aldiklari boktan kupaları saydirmalari sabır taşırır insanların sinir uçlarıyla oynamasinlar. Kural baştan konmuştur 50 sene şampiyonluk sayısında öndelerken ses soluk çıkartmazlar her şey tıkırındadir son 5 senedir fark açılınca cingenelik yapmalari en hafif tabiriyle aptallıktır aymazlıktır.

Bunlar maydanoz üzerine 5 yıldız koyup yeni logo diye tescil mi ettirmiş şimdi sorduklarında bizim yıldızlar amblemin yıldızı şampiyonluk sayısı ile alakası yok mu diyecekler? Şeytan ya bunlar ahahahah

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Sivasspor’un avel anonsçusu 3 yıldızlı takımın taraftarları diye gaza getirirken ne kadar aptallık diye düşünmüştüm şimdi aynısını ifb yapıyor

birakin yav ciksinlar daha bi 10 sene avunsunlar boyle aciyorum vallahi artik

Kılıf uydurmuşlar hemen

Logolarını o şekilde patentlemişler
o işler öyle olmuyor. logolarını patentlemişlerse sadece ticari anlamda kullanabilirler. (market gelirleri vb.) sahaya girdiklerinde TFF talimatlarına göre logo üzerinde yıldız ekleyemezler. Yıldızları Logolarına Sivasspor logosunda olduğu gibi iç kısma eklerlerse kullanabilirler.

1685689138951.png

Ben mi yanlış anladım yoksa bunlar fenerbahçe logosunu 5 yıldızlı olarak mı tescil ettirmiş

Eziklik derecesi harika

Bu durumda 5 yıldız olarak kullanabilirler

Üstüne 3 yıldız daha ekleyebilirler bu sayede 8 yıldızla eziklikleri daha da belli olur
kullanamazlar. İstanbulspor çıkıp 10 yıldızlı logosunu patentlese sahaya 10 yıldızla mı çıkacak?

Patenti en son 2019 da almıştım, kurumun logosu ve ismi için, 2750 TL odemistim yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi kaç TL oldu acaba. Öyle oluyorsa bizde saralım bikac yıldız daha😄

Ali Koç bir fener logosunu değiştirmediği kalmıştı onu da yapmış.

:asd: Allah rakibin bile şereflisini versin. Sembol olarak kanarya'yı, boğa'ya çevireceklerine dair rivayetler vardı ama komplekslerinden ötürü logo da bile sahtekarlığa başvurup 5 yıldızlı şeklinde revize etmişler. :asd:

Ulan o maydanozlu armanızı yıldız kümesine çevirseniz ne yazar aşağılık kompleksinin nirengi noktaları. Resmi şampiyonluk sayınız yaptığınız şikeyle beraber 19 işte, var mı ötesi?

bunlar 5 yıldızı logoya dahil etmişler, 3 yıldız da şampiyonluktan geliyor 8 yıldız olmalari lazım. eğer hukuki olarak bir şey yapılamıyorsa 8 yıldız diye gösterip sulandırmak lazım mevzuyu özellikle TFF için. ayrıca bu yıldız mevzuu çok boş geliyor bana çoluk çocuk işi, bana kalsa formaya yıldız eklemem.

Son düzenleme:
Abi çok kafayı kırdılarsa yapsınlar şu 5 yıldız işini de bu bildiğin sahtekarlık. Şimdi otellerde de yıldız muhabbeti oluyor bilirsiniz, o yıldızlar Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından otelin özellikleri değerlendirilerek verilir. Yani sen, ben bir marka logosu oluşturdum, adımın üzerinde kendiliğinden 5 yıldız olacak dersen bunu yemezler. Yani eğer hukuki bir açık yoksa, teknik olarak bunu Federasyon'un vermiş olduğu yıldızlara şeklen benzememek kaydıyla yapmaları gerekir. Bu son yazdığım yorum tabii.

Başta dediğim gibi çok deliriyorlarsa yapsınlar, ülkenin bütün derdi bitti de bu manyaklarla mı uğraşacağız... Bu gerçekten aklı başında insanların uğraşacağı şeyler değil. Hasta bunlar.

fener 5 yildizli formayla maca cikarsa biz de 6 yildiz yapalim. UEFA+SUPER CUPA.
Herkes boyle kafasina gore yildiz takarsa biz de takalim aga.

Tff bu sacmaliga izin vermemeli, ligin zaten kalitesi ve imaji kötü.. iyice kötü olur böyle

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt