- 27 Ocak 2010
- 132.008
- 97.041
- 5.488
son şampiyoluklarında üye olmuş bi daha da kupa yüzü göremedi zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetim zaafiyetiAdam 2014te uye olmus 20 tane mesaj atmis bugün kendini acik edip sutlandi
Olaya bak
Rakip bir Türk takımı olsun diye GS liller kurmuş. Özellikle karşıda olmasını istemişler.Yahu kurucuları bile bizden çıkma diye biliyorum yanlışım yoksa
Ali Sami Yen ve arkadaşları ile fikir ayrılığı olduğu için ayrılıp kuruyorlar kulübü
Ciddi bir olay. Yönetim küme düşme cezası verdirmelidir.
Bu konuda bir netlik var mı? Açıklanan kurucu üyeler Galatasaray lisesinden değiller. Gerçi bize Fransız diyenlerin resmi kurucuları bir başka Fransız Lisesinden çıkma bu da ayrı bir anekdot.Rakip bir Türk takımı olsun diye GS liller kurmuş. Özellikle karşıda olmasını istemişler.
Puhahahaha bu nedir yav? 5 değil 8 yıldızları olmuş. Hem inanılmaz komik hem de rezalet gözüküyor. Şu duruma düşsek yemin ederim utanırdımfb yenı logo
![]()
Fahriye Yen annemizi huzurevinde ziyaret ettiğimiz dönemlerde bir ziyaretimiz esnasında kendiside bunu anlatmıştı, ilk o zaman duymuş ve çok şaşırmıştım.. "Fenerbahçe'ye küfür etmeyin çocuklar, Ali Sami Yen Fenerbahçeyide çok severdi, fenerbahçeyi o kurdurttu" . Gibi şeyler anlatmıştı yıllar önce. Eski ve yaşlı kongre üyelerimizde zaman zaman bu konuya değinirler..Bu konuda bir netlik var mı? Açıklanan kurucu üyeler Galatasaray lisesinden değiller. Gerçi bize Fransız diyenlerin resmi kurucuları bir başka Fransız Lisesinden çıkma bu da ayrı bir anekdot.
Sayemde.. Damarına bastım xDAdam 2014te uye olmus 20 tane mesaj atmis bugün kendini acik edip sutlandi
Olaya bak
Halil Duman olmusterbiyeni takın , iftirada atma. Ben de merak edip baktım , arkadaşa cevap verdim.
Lütfen uzatma
Halil Duman olmus