Fenerbahçe'den 5 Yıldızlı Forma Açıklaması!

Bir yandan skimsonik kulüpler küme düşme kalksın der diğer yandan eziklik kompleksinde boğulan bu y kafalı Fenerliler kafalarından şampiyonluk uydurup yıldız isterler.

TFF de uyusun hâlâ. Ben böyle rezil rüsva bir oluşum görmedim hayatımda.

5 yıldız takıp ceza alacak kuşlar ama bence bu maç yapmayacaklar öyle olsa bağıra bağıra konuşurdu ezikler. Yinede bilemem bu takımın aptallığı tahmin edilebilirliğin çok ötesinde.

Rakip bir Türk takımı olsun diye GS liller kurmuş. Özellikle karşıda olmasını istemişler.
Bu konuda bir netlik var mı? Açıklanan kurucu üyeler Galatasaray lisesinden değiller. Gerçi bize Fransız diyenlerin resmi kurucuları bir başka Fransız Lisesinden çıkma bu da ayrı bir anekdot.

Bence 2 yıldız yapıp tanıtımını yapalım bizde. 2 UEFA Avrupa kupasını temsilen (UEFA ve Super Cup). Böylelikle ellerinde bir argümanda kalmaz kafalarına göre yıldız ekleme noktasında ayrıca bizde bu şekilde motive oluruz nice yıldızlara. Yemişim leş ligi. Kaldıralım logo dan. Tesislerde vs kullanırız ya da basın toplarında arka planda bir info-chart gibi. Başlayacağım bunların saçmalığına

fb yenı logo
Resim
Puhahahaha bu nedir yav? 5 değil 8 yıldızları olmuş. Hem inanılmaz komik hem de rezalet gözüküyor. Şu duruma düşsek yemin ederim utanırdım 😂

Bu konuda bir netlik var mı? Açıklanan kurucu üyeler Galatasaray lisesinden değiller. Gerçi bize Fransız diyenlerin resmi kurucuları bir başka Fransız Lisesinden çıkma bu da ayrı bir anekdot.
Fahriye Yen annemizi huzurevinde ziyaret ettiğimiz dönemlerde bir ziyaretimiz esnasında kendiside bunu anlatmıştı, ilk o zaman duymuş ve çok şaşırmıştım.. "Fenerbahçe'ye küfür etmeyin çocuklar, Ali Sami Yen Fenerbahçeyide çok severdi, fenerbahçeyi o kurdurttu" . Gibi şeyler anlatmıştı yıllar önce. Eski ve yaşlı kongre üyelerimizde zaman zaman bu konuya değinirler..

RMX3301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GSC yüzünden şimdi de baklava reklamları peşimi bırakmıyor.

Nedir bu çektiğimiz?

Reklamsız üyelik getirin de bir nefes alalım.

Geri
Üst Alt