Fenerbahçe'den Açıklama: "9 saniyelik orta oyunu!"

Bakın iş ciddileşiyor.

Ali koç ısrar nefrete yöneltiyor insanları. Göz göre göre hak yiyip hakkımız yendi diye ağlıyor.

Bu işin sonunda bu nefretin sonucunda hiç iyi şeyler olmayacak, birileri müdahale etmeli.
Devlet müdahale etmelidir. Zira Ali Koç futbol üzerinden bildiğin iç savaş çığırtkanlığı yapıyor. DEVLET GÖREVE.

bunların olayı kendi pozisyonunda az buçuk bile şüphe varsa o pozisyonda hakkılar ve maçın ırzına geçilmistir o po,isyon maçın tek pozisyonudur. bu kadar Gerzek bir camia

Hala aciklama yapabiliyorlar ya.
Zamaninda düsürseler Bunlari ikinci lige bugün tertemiz lig izlerdik.

Metin sipahioglu az önce TRT de acayip ağladı ya. 10 senedir 1 kez şampiyon olmuşuz son 7 sezondur şampiyonluğumuz yok hala adalet adalet diye bağırıyorlar diyo.

Her takım için söyleyebilirim ki yöneticilerin kulüplerini savunması kadar doğal bise yok ama biraz akıl mantık çerçevesinde savunulutsa daha doğru sonuç verir bu bagirislar. Adamin gözüne perde inmiş resmen fanatizminden 1 mt önünü görecek hali kalmamış. son 10 senedir kendilerinin lehine hiçbir pozisyon olmamış da hep aleyhine calisilinan bi komplodan bahsediyor. Böyle bise olabilir mi diye de cümlesini bitiriyor.

Olamaz tabi anasını satayım. Biraz da lehinize yapılan hatalardan bahsesinde aa adam haklıymış diyebilellim. Bırakın şu fanatizminizi efendi gibi işinizi yapın yaw. Yeter artık sahada gram top oynamadan saha dışında cigirmalardan sıkıldım yemin ediyorum sıkıldım.

Bizimkiler de aynı bjk de aynı fb yi zaten biliyoruz.

Her sene ayak oyunları sahadaki rezil futbolu unutturmaya taraftarın ilgisini farklı yine çekme çabaları vs. Gerek yok bu Tarz şeylere işinizi yapın sahaya olumlu yansıyacak herşeye destek çıkın. Çok mu zor ya masaya oturup çözümlenmesi şu işlerin.

Herkes kendi lobisinde rakibin ayağı nası kaydiriririm derdinde.

Ha bu kaoslardan en çok biz galip cikmisizdir orası başka.Herşeyi hesap edip bunu çözümleyemeyen adamdan yonetici olmaz.

Aynen devam sipahioglu.
sezon sonu şampiyon olduktan sonra kendisine ithafen 'KOYDUK' denecek hararette açıklamalarda bulundu.

GSC Mobile App

Rakibin 2 net penaltısı verilmiyor bir önceki maç son dakika ts nin penaltısı verilmiyor bizim maçta yine penaltımız verilmiyor Caner’in Serdar’ın kartları verilmiyor başak maçında maç rakipten alınıp bunlara veriliyor hala ağlıyorlar hala açıklama yapıyorlar utanmadan sıkılmadan.. ulan adalet olsa şu an ilk 5 e giremezdiniz mal sürüsü

Gustavo Var'dan izlenmesine rağmen Başakşehir maçında oyundan atilmadiysa hiçbir şey anlatmayın kardeşim o gün Başakşehir 3 puan alsa ki alacaktı hem skor olarak öndeydi hem de Fener 10 kişi kalacaktı ... Ligden kopmasinlar diye resmen müdahale ile ayakta tutuldular o günden beri bedava penaltılar çalınmasa galibiyet alacakları yok hala çıkmış ağlıyorlar insan utanır ve düşünür biraz 30 tane transfer yaptık çuvalla para verdik neden olmuyor diye ?

Şu ortamda seyircili oynansaydı maçlar düşünemiyorum.

EvvO82MXAAIVFAR

fb Antalya maçının son dakikalarında 1 dakika içinde 3 defa dirsek ve kol müdahalelerine faul + sarı kart çıktı.

Peki bunlar fauldu madem Trabzon maçının son dakikasındaki dirseği neden görmediler? O da dirseğin babasıydı fakat kartı falan geçtim faul bile çalamadılar.

Bu ŞEREFSİZLİĞİ neden kimse konuşmuyor?

Lan böyle açıklama mı olur? O pozisyonun hakkı 3 saniyeydi, yine 9 saniye iyi bakmış. Bunlar iyice sapitti. Ben ne maclar gördüm premier lig de hakem gidip monitöre uzaktan 2 saniye bakip karar veriyor. Demek pozisyon net ve bariz.

Allah belasını versin bu kulübün. Tez zamanda umarım Türk futbolu kurtulur bu şerefsiz, sahtekarlardan!

Adamlar tepkiyi kendi üzerinden alıp başkasına yöneltiyor. Sen onca transfer yap bir b.k oynama. Taraftar bize yonelcegine bununla oyalansin diyorlar resmen. Eee bunların taraftarida koyun olduğundan, güdülmeye en çok yakışan taraftarlar

Geri
Üst Alt