Metin sipahioglu az önce TRT de acayip ağladı ya. 10 senedir 1 kez şampiyon olmuşuz son 7 sezondur şampiyonluğumuz yok hala adalet adalet diye bağırıyorlar diyo.

Her takım için söyleyebilirim ki yöneticilerin kulüplerini savunması kadar doğal bise yok ama biraz akıl mantık çerçevesinde savunulutsa daha doğru sonuç verir bu bagirislar. Adamin gözüne perde inmiş resmen fanatizminden 1 mt önünü görecek hali kalmamış. son 10 senedir kendilerinin lehine hiçbir pozisyon olmamış da hep aleyhine calisilinan bi komplodan bahsediyor. Böyle bise olabilir mi diye de cümlesini bitiriyor.
Olamaz tabi anasını satayım. Biraz da lehinize yapılan hatalardan bahsesinde aa adam haklıymış diyebilellim. Bırakın şu fanatizminizi efendi gibi işinizi yapın yaw. Yeter artık sahada gram top oynamadan saha dışında cigirmalardan sıkıldım yemin ediyorum sıkıldım.
Bizimkiler de aynı bjk de aynı fb yi zaten biliyoruz.
Her sene ayak oyunları sahadaki rezil futbolu unutturmaya taraftarın ilgisini farklı yine çekme çabaları vs. Gerek yok bu Tarz şeylere işinizi yapın sahaya olumlu yansıyacak herşeye destek çıkın. Çok mu zor ya masaya oturup çözümlenmesi şu işlerin.
Herkes kendi lobisinde rakibin ayağı nası kaydiriririm derdinde.
Ha bu kaoslardan en çok biz galip cikmisizdir orası başka.Herşeyi hesap edip bunu çözümleyemeyen adamdan yonetici olmaz.
Aynen devam sipahioglu.
sezon sonu şampiyon olduktan sonra kendisine ithafen 'KOYDUK' denecek hararette açıklamalarda bulundu.
GSC Mobile App