- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
icimden geldi linc var dediler geldik kardesimniye arkadaşa dayıyorsun durduk yere?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icimden geldi linc var dediler geldik kardesimniye arkadaşa dayıyorsun durduk yere?
olur her haltı yiyelim nasıl olsa örf adet ahlak din tanımyorum böyle davranış kabul edilir mi?Bu ülkedeki herkes müslüman mı? Bunu bir müslüman olarak soruyorum sana. Herkesin müslüman olmadığı bir yerde, herkesi müslümanlığın kurallarına göre yönetmeye çalışmak mantık işi mi?
Eşcinsellik kutsal kitaplarda lanetlendi diyorsun. Tamam. Doğru. Peki hiçbir kutsal kitaba inanmayan insanlar bununla neden ilgilensin? Neden buna göre yönetilsin?
Kimin kiminle yatıp kalktığıyla ben hiç ilgilenmiyorum. Sen neden ilgileniyorsun ki?
Adam gider ister erkekle yatar, ister sandalyeyle yatar, ister buzdolabıyla yatar. İsterse bir tarafına kolonya şişesi sokar. Bunların tamamından banane?
İnsanlar örf, adet, gelenek vb. şeyleri umursamaya mecbur mu? Din, ahlak bu tip kavramlara göre yaşamakla mükellef mi? Mecbur mu yani senin inandığın dine inanmaya, senin benimsediğin geleneklere uymaya?olur her haltı yiyelim nasıl olsa örf adet ahlak din tanımyorum böyle davranış kabul edilir mi?
bende kimin ne yaptığı ile ilgilenmiyorum yaparsa gizli yapsın kendi özel hayatında bana ne ama gelipte reklamını yapmasın marifetmiş gibi sunmasın bunu anlamak çok mu zor.
çoğunluk değil doğruluk önemli.burası bir forum katılmadığımız görüşlere neden katılmadığımızı söylüyoruz ayrıca burada hakrete varan ifadeleri kullanan kişi sensin, sakin ol.
bak benim anladığım kadarıyla sen müslümansın, yani zeka seviyen de belli çok parlak bir arkadaşa benzemiyorsun yani şu an toplumun etkisiyle böyle düşünmen normal ama sonra bu işler sana zarar verecek kimse de yanında bunları savunmayacak, zamanı gelecek ve bu ülkenin teröristleri senin gibiler olacak.
ben sadece söylüyorum dikkate alıp almamak senin bileceğin iş, sadece konuşuyoruz.
telden mi pcden mi giriyorsun ustad2009 dan beri ilk defa lazım oldu birini engelleyeceğim. Bilen bir arkadaş tarif edebilir mi ?
ona ne sözleşmesi diyeceksin cannes sözleşmesimi?Sana bi yasam tarzi dayasam hosuna gider mi ?

senin dogrulugun muçoğunluk değil doğruluk önemli.
seni bu hale getiren doğrular değil çoğunluk, zamanla doğruların değerini anlarsınçoğunluk değil doğruluk önemli.
merey sozlesmesi diyecegimona ne sözleşmesi diyeceksin cannes sözleşmesimi?![]()
Pc deyim brotelden mi pcden mi giriyorsun ustad
ne alaka ben size ibadetmi dayattım.İnsanlar örf, adet, gelenek vb. şeyleri umursamaya mecbur mu? Din, ahlak bu tip kavramlara göre yaşamakla mükellef mi? Mecbur mu yani senin inandığın dine inanmaya, senin benimsediğin geleneklere uymaya?
Bak bu ülkenin anayasası ne diyor?
Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir. 14 üncü madde hükümlerine aykırı olmamak şartıyla ibadet, dini ayin ve törenler serbesttir. Kimse, ibadete, dini ayin ve törenlere katılmaya, dini inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dini inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz.
herifin ismine bas orda bir box acilacak ''Yok say'' buttona basiyorsun knkPc deyim bro
yıkıldım şimdi.herifin ismine bas orda bir box acilacak ''Yok say'' buttona basiyorsun knk

Ahlak, örf, gelenek dayattın? İlla eline kalın bir değnek alıp "yürüyün lan namaza!" demen gerekmiyor yani.ne alaka ben size ibadetmi dayattım.
Eyvallah kardeşim. 1 saattir profilde, menü de arayıp duruyorumherifin ismine bas orda bir box acilacak ''Yok say'' buttona basiyorsun knk
ustune niye alindin hirbyıkıldım şimdi.![]()
rica ederim kardesimEyvallah kardeşim. 1 saattir profilde, menü de arayıp duruyorum![]()
bizi hayvanlardan ayıran diğer toplumlara tanıtan ahlak örf ve gelenektir. bunlar olmadan barbar oluruz.Ahlak, örf, gelenek dayattın? İlla eline kalın bir değnek alıp "yürüyün lan namaza!" demen gerekmiyor yani.