- 26 Kasım 2012
- 185.601
- 258.273
- 5.998
Bu kadar saf olmayin, istanbul sözlesmesi, kadin haklari falan bunlarin umrunda degil. Bu aciklamanin arkasinda stratejik bir neden var.
nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar saf olmayin, istanbul sözlesmesi, kadin haklari falan bunlarin umrunda degil. Bu aciklamanin arkasinda stratejik bir neden var.
Onu bilemem ama mutlaka vardir yani. Ali koc cok sinsi bir herif. Yukarda bir arkadasin yazdigi gibi dün kazansalardi bu aciklamayi yapmazlardi. Simdi sampiyonluk gidince yapmalari manidar.
Bos atip sonra bilmem demek hmmOnu bilemem ama mutlaka vardir yani. Ali koc cok sinsi bir herif. Yukarda bir arkadasin yazdigi gibi dün kazansalardi bu aciklamayi yapmazlardi. Simdi sampiyonluk gidince yapmalari manidar.
hangi inancın geçerli olduğuna ben karar veriyorum demedim. neden bu tip toplumsal sözleşmelerde her zaman bir kutsal kitap'a dayanma ihtiyacı baş gösteriyor? milyonlarca insanın bu kitaplara inanması dışında bu kitapların nirengi noktası olarak ele alınması gerektiğini söyleyen mantıklı bir açıklaman var mı?kadınlara ve çocuklara olan şiddet konusundan ve istanbul sözleşmesinden bağımsız olarak yazıyorum....dine inanmıyor olabilirsin senin tercihindir..lakin inançlı insanların kutsal kitabı olan Kuran_ı Kerim'e bu forumda inançlı insanların olduğunu da düşünürsek saçma ve safsata diyerek saygısızlık yaptığının farkındamısın..kaldı ki bahse konu olan ayeti bütünlüğünden ve anlamından kopararak karına hafifçe vurabilirsin gibi basite indirgemen de doğru bir yaklaşım değil..herkesin inancı kendine..21.yüzyılda yaşıyoruz ama senin inancının ve düşüncenin geçerli ve doğru olan olduğuna sen mi karar veriyorsun..toplumsal bir mutabakat ve sözleşmeden bahsedeceksek eğer herkesin birbirini ayrıştırmadan ortak bir refleks göstermesi lazım..
Keşke hayatımı şu cümle üzerine kurabilseydim. Sıfır sorumluluk, sıfır enerji harcama hissiyatı.Onu bilemem ama mutlaka vardir yani. Ali koc cok sinsi bir herif. Yukarda bir arkadasin yazdigi gibi dün kazansalardi bu aciklamayi yapmazlardi. Simdi sampiyonluk gidince yapmalari manidar.
ijtanbul söjlejmesi tabii ki mühim bir meseledir.Ya beyler
Bizimkilerin götü yiyor mu
Yemiyor
Boş yapmayın.
Bu açıklamayı ilk yapan Galatasaray olmalıydı.
Senin kulübün yapmadıysa diğerinin yaptığına da çamur atmayacaksın.
Ya beyler
Bizimkilerin götü yiyor mu
Yemiyor
Boş yapmayın.
Bu açıklamayı ilk yapan Galatasaray olmalıydı.
Senin kulübün yapmadıysa diğerinin yaptığına da çamur atmayacaksın.