Fenerbahçe'den İstanbul Sözleşmesi'nin İptal Kararına Dair Açıklama

bu açıklamanın ziyan olduğunu düşünmekle birlikte bizim yapmamamızın ayıbına katılıyorum. yönetimde ağır adam filan da yok yani başkan ne yapacaklar pompanı mı çalacaklar? ilk biz yapmalıydık bence ve bizim niyetimiz de tartışılmazdı. ama sırf ali göt altına gitmesin diye hande sümertaş'a 6 ay cehennem azabı yaşatan adamların şu açıklamaya en saf duygularla yaptıklarını düşünmek fazla iyimserlik olur.

Kavga gürültü bitti fair play dediği zaman niye inanmadın şimdi inanıyorsun? İleride bunların kalemsorleri kaybedilen maçlarda hakem hatalarının kasıtlı olduğunu söyleyip sebebini de bu açıklama olduğunu söyleyecekler. Hepimiz buradayız. Göreceğiz.

Ya da diğer ihtimal ki ülke ekonomisini ayakta tutan güçlü şirketler iktidar değişiminin kokusunu alırlar diye bir şehir efsanesi vardır. Bu da olmuş olabilir. Yoksa külliyeden çıkmayan adam normal şartlarda bunu yazmaya g.tü yemez!
Terim için de evet kampanyasına destek vermedi diye ipini çektiler diyorlar. Aynı hesap bu da.

Fair play ayrı bu ayrı.

Açıklamayı ctesi yerine bugün yapmalarındaki amaç da belli olmasına rağmen bugün bu açıklamayı yapabilmek doğru olandır.

Erdoğan'ın destekçilerinde zaten bu hareketin yanlış olduğunu söyleyen sayısız insan var, külliyeye giden birisi de söyleyebilir ki herkes de söylemelidir.

Önce senin kulübün açıklama yapsın da sonra konuşuruz.

Sözleşmeye karşı çıkan dinci sapıkların delirmesinin sebebi

kadına mirastan pay verilmesi
erkeklerle eşit statüde sayılması
birden fazla kadınla evlenip istedikleri gibi kadınları dövememeleri
15 yaşından küçük kızlarla evlenememeleri.

Fenerbahçeyi tavrından dolayı kutluyorum bu arada.

Terim için de evet kampanyasına destek vermedi diye ipini çektiler diyorlar. Aynı hesap bu da.

Fair play ayrı bu ayrı.

Açıklamayı ctesi yerine bugün yapmalarındaki amaç da belli olmasına rağmen bugün bu açıklamayı yapabilmek doğru olandır.

Erdoğan'ın destekçilerinde zaten bu hareketin yanlış olduğunu söyleyen sayısız insan var, külliyeye giden birisi de söyleyebilir ki herkes de söylemelidir.

Önce senin kulübün açıklama yapsın da sonra konuşuruz.

Bizim başkan ve yardımcısı müteahhit olduğu için ihtimal bile vermiyorum. Ama sporseverler taraftarlar Fenerbahçe'nin bu açıklamanın çevresinde bir araya gelirse korku duvarı aşılır baskı olursa Beşiktaş ve bazı kulüpler açıklama yaparsa Galatasaray da kuzu kuzu açıklama yapar ama gözümde değeri olmaz.

Bizim başkan ve yardımcısı müteahhit olduğu için ihtimal bile vermiyorum. Ama sporseverler taraftarlar Fenerbahçe'nin bu açıklamanın çevresinde bir araya gelirse korku duvarı aşılır baskı olursa Beşiktaş ve bazı kulüpler açıklama yaparsa Galatasaray da kuzu kuzu açıklama yapar ama gözümde değeri olmaz.

Bir insan hayat arkadasina şiddet uygulamamak icin bir sözleşmeye gerek duymamali. Bunu tartistigimiz bile bence insanlik namina utanc verici.

Ama gel gelelim bu sozlesme ya benzer boyutuyla ya da daha kapsamli bir sekilde tekrar devreye sokulmalı

Doğru olan bir şeyi yanlış kişiler yaptı diye doğru olanı desteklemezsek bu ilkesizlik oluyor benim gözümde o yüzden açıklayan kişiden/kişilerden bağımsız açıklamayı desteklemeliyiz.

Nerde bizim fikri hür vicdanı hür külliyemiz 😡

Valla istediğinizi diyebilirsiniz. Çok taşak isteyen bir açıklama, helal olsun.

CANIM KARABİBERLİ PİLAV ÇEKTİ..???

Beyogluna gideyim bari..!

Belki kınama yapar birileri..!

aynı açıklamayı biz yapsak malum kişıler öttürüŕ. fenerin hem koçtan hem de başka sebeplerden dokunulmazlığı var

Keşke hayatımı şu cümle üzerine kurabilseydim. Sıfır sorumluluk, sıfır enerji harcama hissiyatı.

Bizim yönetimler genelde her devrin adamı oluyor zaten beklemem bir açıklama. Fenerbahçe'yi de tebrik ederim cesaret ister taraf olmak.
1616432795351.webp

su aciklamaya benzer

Evet Biz Spor da Herzaman İlklerin Kulübüyüz Bu Konu Farklı Bir Platform
Olsada Geç Değil Bizede Bir Açıklama Mesaj Çok Yakışır Bekliyorum

Bayan Voleybolda fenerbahçeli olduğum için ekibimi kutlarım.

Geri
Üst Alt